Zbyde_doruk01 Kızlar iyi akşamlar 4 aylık hamileyim burnumun üstünde kahve rengi leke oluşmuş benim gibi olan var mı doğumdan sonra geçer mi ya ? İnşallah çoğalmaz güneşede çıkmıyorum ki anlamadım
hhb53 Zbyde_doruk01 yüz lekeleri için madegasol kullanabilirsin. Hamilelikte kullanmakta hiç bir sakınca yok
Zehra1k Zbyde_doruk01 hamilelik lekesi bu normal hamileyken kullanabileceğin leke kremleri oluyor onlardan kullan
rose90 Nse bebeğinizin cinsiyetini nedir acaba bende korkuyorum lekeler çıkacak diye kız bebekte oluyor diyolar
Zbyde_doruk01 rose90 daha gitmedim doktora ama arkadaşım erkek bebeğe hamile heryeri lekelendi yüzünün oda sormuş doktora demiş hormonlardan
Nse rose90 bebeğimin cinsiyeti kız canım 20 haftaliktan sonra başladı az az sonra bı anda çoğalmaya başladı
Nse Zbyde_doruk01 aynen cnm kızım olacak benim de 🌸 genelde kız anneyi cirkinlestirir erkek güzelleştirir derler
rose90 Zbyde_doruk01 himm anladım benim ki 80-90 kız maşallah diyeyim şuan yüzümde bir değişiklik yok tüylenmemde aynı 18. Haftadayim
Zbyde_doruk01 rose90 işte diyorum ya herkesin ki farklı tamamen bünye meselesi birde hormonlarla alakalı
Zbyde_doruk01 Nse sağlıklı olsunda çevremde o kadar kız annesi Var ki maşallah bir güzelleştiler görme
Zbyde_doruk01 rose90 ben 13 hftada başladı korkma doktora sordum herkes bir degil dedi vücutta bi hormon varmış o yükselince lekeler oluyor erkek yada kız bebekle alakalı degil tamamen bünyeyle alakalı dedi