Sinopi Kızlar merhaba bugün hastaneye gittim ayaklarımda inanılmaz bir şişlik var. Doktor idrar istedi ve kum döktüğümü söyledi. Monorol diye bir ilaç verdi toz olan. Bebeğimin durumu iyi ama ben yinede telaş ediyorum. Böyle bir durum yaşayan oldu mu ?
halime21 Sinopi monurolu kullan zaten tek kullanımlık faydasını görürsün bir de marketlerde satılan limonatalardan iç kumu rahat dökmene yardımcı olur ben limonata sayesinde taşlarımı bile rahat düşüyorum şifa olsun inş
ozsim23 Sinopi kötü bir durum biliyorum. Bende başlarında idrarımda kum dökmeye başlamışsın demişti doktor. İlaç vermedi sadece bol bol su iç dedi 3 litre filan. Bende suya verdim kendimi . Bi ara böbreğimde bir ağrı idrar yaparken yanma ve ağrı başladı . Bende enfeksiyon kaptım sandım. Bir kaç gün sonra kendiliğinden taş düşürmüşüm. Şimdilik bir sıkıntım yok ama umarım kalmamıştır . Yeni tahlillerimi yaptırdım bakalım inşallah sorun yoktur. 🙏inşallah sizin de geçer
Merve39 Sinopi canım geçmiş olsun, bebeğin vücuttaki atıkları için anne görev yapar böbreklerin neredeyse iki kat çalışır yani, yani aslinda seni etkileyen bir durum, bol su içmelisin
Fasulye52 Sinopi merhaba 18 haftalık hamileyim doktorum banada aşırı kum döküyosun dedi tesy sonucunda.Ama bi ilaç vermemem bol su tüketmelisin dedi
Degisken Ben arpa almıştım kaynatıp suyunu içmiştim .munurol de kullandım hemen geçmişti. Ama hamilelikte arpa suyunu bilemem tabi.