nurkya Mehaba canim🥰
Tabikii, Aslında bir problem görünmüyordu 2sene yakın denedim ama normal Yoldan olmayınca aşılama kararı aldık.. Yumurtaların büyümesii için doktor iğne veriyor, onu kullandım doktorun dediği şekil ve yavas yavas yaklaşıyoduk aşılama gününe ama bende o gün sevincten hamur yoğurdum sözde hamaratlığım tuttu ya :) ama yumurtalıklarım çok büyüdüğü için birden kassıklarıma ağrı girmiştii ve sancıdan öldüm sandım direk acile gittim, meğer iş yaptığım için büyüyen yumurtalıklarım sıkışma yapmış ve rahmimde sıvı toplanmış, 5gün hastanede yattım karnım 9aylık gibi şişti. Ve tabiki bunun üstüne 1ay beklemem gerekiyordu yumurtalar dinlenmesi için ve 1ay bekleyip tekrar iğne başladım yani sıfırdan başlamak zorunda kaldım yanii diceğim o kii sakın iş yapmayın, sonra çok şükür aşılama günüm geldii ve eve geldiğimde hep dua ettim ve sırt ustu yattım. 10cu gün kan verdim ve hamile olduğumu öğrendiim çookk şukurr rabbim isteyen herkeze nasip etsin.. Manevi anlamda zor bir süreç ama o güzel haberi alınca gerçekten herşey unutuluyor.. 24haftaliktan beri böbrek buyumesi yuzunden agri cekiyorum 36haftalik olduk bugun hala siddetli devam ama sukur diyorum, kızım bana Şimdiden çok çektirdii ama buna şukurr o sağlıklı olsunda şimdi sabırsızlıkla kuçağıma almayı bekliyorum.. BOL BOL DUA ve dinlen, sakın ağır iş kaldırma ve mumkun oldugunca merdiven cıkma. Rabbimm kalbine göre versin ❤️🤲🏻