Sahraa Merhabalar yardımcı olur musunuz ? 2 farklı doktora göründüm biri 8+3 diğeri 9+3 haftalık hamile olduğumu söylüyor. Programdan baktığımda da 10+1 günlük görünüyor. Böyle birşey yaşayan var mı ?
Bktbll Sahraa son adet tarihinle hesapla canım son adet tarihi oluyor benimde adete göre farklı utrosonda daha ilerde söylüyorlar ama doktorlarda son adet tarihini soruyorlar hep
MucizeM_5 Sahraa Son adet tarihini baz alacaksın ama ultrasyonda mesela benimki 1 hafta geri olduğundan şimdilik programı ultrasyonda görünen haftaya göre ayarladım ilerde o açık kapanırmış öyle dedi doktor
ecembugra53 Sahraa eğer doktora gittiğiniz de beveğiniz geç dönlenmişte olabilir erken dönllenmişte olabilir onun için doktor öyle söylüyor olabilir sonuçta cihaz da baktığı zaman ekranın da çıkan tarih doktorun dogdurudr her zaman içiniz rahat olsun sorun yok 🤲🏻👼🏻👼🏻
Sahraa Bktbll Her gittiğimde son adet tarihini söylememe rağmen farklı hesaplama yapıyorlar bazen 10 gün sonra gittiğmde son gittğm günün üzerinden 4 5 gün geçmiş gibi hesaplama yapılıyor
Bktbll Sahraa benimde öyle ben en son gittim 28+5 dediler utrosnda 30 a yakın söylendi hep öyle oluyor merak etme ben sordum oynar öyle dediler bana adet tarihini söyle sen genede deriler
kbrclk Haftaya kadar son adet tarihinize göre hesap yapın 12. Haftadan sonra ultrasonda doktorunuz kaç haftalık derse ki bir hafta önde de olabilir geride de ona göre hamilelik uygulamasında izlersiniz.+/- 2 haftayı geçmediği sürece sıkıntı olmazmış
senemyavas Son adet tarihinin başlangıç günü baz alınır. Ultrasonda + / - 1 hafta görülebilir. Bu cihazdan, ölçümden, bebeğin gelişiminden kaynaklanabiliyor 😌