Gizemgizem25 Blossom pazartesi birdaha vericem bu pembe az az lekelerim geliyor ama yok dicek kadar az normalmi ki
Gizemgizem25 Deletedmom54 bende dış gebelik yaşadım geçen sene kahverengi lekelerim hic bitmemişti daha sonra iğneyle sonlandırdılar bunuda cok erken öğrendm 2 haftalıktı 13.34 le öğrendm perşembe günü bugün 43 olmus
Blossom Gizemgizem25 Hiç belli olmuyor o aslında. Kimisinde normal bir durumken kimisinde belirti oluyor. Yerleşme lekelenmesi de olabilir. Ben de dış gebelik geçirdim. Bir damla dışında hiç lekelenme olmadı mesela. İnşallah sağlıklı gebeliktir. Düzenli olarak beta hcg kontrolüne gidin. Bizim için ilk zamanlar riskli biliyorsunuz.
Gizemgizem25 Blossom evet suanlık güzel artış olmuş fakat sonralarıda önemli benm dış gebelikte kahverengi akıntım hic gecmemişti sürekki geldi suan ki lekem yok denecek kadar az ve cok acçık renkli
Beyis Ben kimyasal olduğunu idrar testinden anlamıştım ilk yaptığım testte kopkoyuyken üç gün sonra yaptığım test silikleşmişti kanamam 10 gün sonra geldi benim hamileligi saglikli devam edip lekelenme yaşayanlarda oluyor