Nilisra Merhaba, prilam İlaci gece yatmadan aldigimda uykumu kacirdigi icin sabah iki tane iciyorum aksama dogru bir adet aliyorum ama bir tane bir ise yaramiyor. Sabah iki aksam iki seklinde alsam sizce bir sikinti olur mu? Doktoruma ulasamadim.
NfatmaNur Deniz2961 Nilisra Uyku sersemlik yapıyor aslında o ilaç. Gece yatmadan iki atıldığı daha etkili yoksa gün içinde bilmiyorum ama ben etkisini görmedim
Tgbab Nilisra ya size etki ettimi bu ilaç ben başlarda iyiydim şuan hiç etkisiz sanki çok kusuyorum acaba zofer mi kullansam 😓
Ftm_bkdmr Prilamın çok fazla etkisi olmamıştı bende bana doktorum zofer vermişti. Bence sabah 2 akşam 1 al. Çok fazla da almamaya bak canım
Tgbab Ftm_bkdmr o kadar kötüyümki iştahım var yiyorum ama yediğim anında çıkıyor kusmaktan içim dışıma geldi artık
Ftm_bkdmr Tgbab bende öyleydim canım. Hatta artık yemek görmek istemiyordum bile. Yeşil elma yiyordum sadece ya da limonlu su içiyordum. Lavaboya yetişemiyordum yanıma leğen alıyordum küçük o derece kötü olmuştum. Hatta hastenelik olduğum zaman da oldu. Çok şükür geçti. Ünşallah senin de tez zamanda geçer 🤲
gokcecan Nilisra dr um bana 8saatte bi içebilrsin demişti. Gece gündüz farketmeden. Ama bana fayda etmediği için sonra değiştirdik ilacı :(
Denizkaplan Nilisra sızde nasıl uyku kacıryor ben şok onu tek btane aldıgım da sabah 12de bıle gozumu zor acıyordum
grmz31 En doğrusu gece yatmadan 2 tane alıp ertesi gün öğlen 1 akşam 1 alabilirsin ben de o şekilde alıyorum çok yoğun değilse alma çünkü benim bu kadar fazla almama rağmen ilacı azaltmadı ama akşam yatmadan Alman faydana olur sabah Alman faydasını azaltıyor
Cinarmom Nilisra Prospektüsünde 4 tane içilebilir yazıyor canım.. ama yinede doktoruna danış istersen.. ben gece 2 tane iciyorum beni hayata dönderdi resmen bulanti bitirmişti beni.. yeni başladıysan eger etkisi hemn olmuyo zamanla anlicaksin faydasını