Zivenna kuzum aynı durumdayım.benim de bir kızım var çok şükür,bu ikinci gebeliğim.doktor 13. Haftada,15.haftafa ve 17. Haftada erkek dedi,kendimi çok ama çok alistirmistim,ailem, arkadaşlarım, eşimin ailesi hep erkek olacak bu dedi iyice erkek fikrine alıştım internetten erkek bebek kıyafetleri,hastane çıkışı filan bakıyordum.erkek ismi bile bulmuştum.bu geçtiğimiz cuma doktorum kız bu bebek dedi ben şok oldum, aynı gün detayliya girdim o da kıza benzettim dedi.cok garip duygular yaşadım.sonra ben böyle içten içe uzulurken hastanede yanımıza bir aile oturdu, çocukları 4_5 yaşlarında erkek nasıl da güzel yakışıklı bir oğlan maşallah ama ne anne ne de baba çocuğu zaptedemiyorlar çünkü çocuk zihinsel engelli ayyyy nasıl utandım kendimden o an.Allahim dedim,ben senden hep hayırlısını istedim sen de bana hayırlısını ikinci kız evlat olarak Uygun gördün ben nasıl olurda sağlıklı diye sevineceğim yerde, çok şükür Allah’ım bana anneliği nasip ediyor diye sevineceğim yerde böyle üzüntü yaşarım,affet, bağışla beni Allah’ım dedim.Allahim bunu uygun gördüyse vardır bir hayrı.sagliklari için duacı olalım anne olarak, biliyorum bir fikre alıştıktan sonra insan çok bocaliyor ama bir de bu anlattığım açıdan bak gülüm.😘