Hanımlar selamlar daha iki gün önce burada doğuramadım diyen doğuruyor postuna girip resmen totem yapmıştım ve tuttu 🤓 çoook şükür ki hep duamdaki gibi bir doğum oldu ve şuan prensesim yanımda yatıyor Rabbim herkese nasip etsin . Aslında bu ikinci evladım birincisi Rabbim huzurunda cennet kuşu oldu henüz 9haftalıkken Kalbi durmuştu evliliğimizin ilk yılıydı ve sürpriz olmuştu ama Rabbim o tadı verdi birkere oyüzden tekrar denedik çok şükür hamile kaldım ve 16.haftama kadar sabah ve geceleri bulantım kusmam oluyordu ancak gündüzleri iştahım yerindeydi şımarık bir hamilelik geçirdim hem sağlıklı hem sağlıksız beslendim diyebilirim 🙈 52ile hamile kalmıştım 69la doğuma girdim zaten 😁 ama olsun yavrumu sağsalim kucağıma almak herşeye bedel..herşey çok normal gidiyordu medicalpark gopta devam ettim hep ilk düşükten beri daha sonra hayatımıza lanet korona virüsü girdi ve kontrollerimi telefondan doktorumla yaptık bır ay kadar hastaneye gitmedim 34.haftamda Sancılarım ve kasılmalarım çok arttı buyzden direk hastaneye gittik ve nstde erken doğum riski çıktı yatışım yapıldı saat 9dan 5e kdr serum ve nidicard ile geçti sancılarım devam etmesine rağmen çıkış istedim hastaneden çnkü pandemi olmuş ve hiçbir önlem alınmıyordu aynı asansör aynı giriş yerleri vakalarla neredeyse yüzyüzeydik buyzden telaşlndm ve ilaçlı tedaviye başladım aynı zamanda buradaki postlardan nisa hastanesinin pandemi olmadğını öğrendim ve burada devam etme kararı aldım son bir ayımda uc yada dört kere gittim çok şükür herşey yolundaydı son kontrolumu 38+4te çatı muayenemi oldum ve açılmamda sancımda yoktu heralde dedim biz bu nazlı kızı 41e kdr beklıcez umutlarım tukenmıstınkı perşembe gecesı sancılarım sıklaşmaya başladı nişanım gelmişti duşumu aldım bool squat yaptım meryem ana otunu suya koydum ztn meryem suresını okumustum ıcıne uc yudum ıctım ve hastaneye gittik muayene için yattığım an suyum geldi doktor 1cm açıklığım olduğunu söyledi Yatışım yapıldı doğum egzerszlerı sıcak duş falan saat 5gıbı 4cme ulaşmıştı açılmam. 7de aşırı arttı ve yataktan kalkamayacak duruma geldım ebe geldi baktı ancak açılmamın aynı olduğunu söyledi ancak ben resmen baygınlık geçiricektim sancılar çook yoğunlaştı nefesim kesılıyordu ve ıkınma hissi geliyordu bağır çağır bana rahim yumuşatmak için serum verdiler doktorum geldi baktı ve 8de beni doğumhaneye indirdiler yavrumu iki kere ıkındım ve suni sancısız bir şekilde resmen doğal doğum oldu çok şükür 3.100 ile minnoşum benimle artık 👸🏼