Meloleo Kızlar merhaba, elinde Oksapar 4000 olan var mı bulamıyorum hiç bir yerde 3 adet kaldı sadece 😞😞😞
Hccrr1 Meloleo arkadaşım its( ilaç takip sisteminden) sorgulat bulunduğun şehirdeki eczaneleri arayıp olup olmadığını teyit edersin ben o şekilde buldum
Ozz34 Merhaba oksapar 4000 mg ihtiyaci olan varsa elimde 32 adet mevcut gonderebilirim 8 adet de clanex var oksapar ile ayni islevi goruyor
Goncazafer HappyMom oksapar 4000 lik uc kutu toplam 30 adet elimde var kayseri icin ihtiyaci olan varmi
Minisomini Msms karından olur bacaktan olur youtubeda ve reçetesinde nasıl nerelere yapılcağı gösteriyor
Msms Minisomini evet ama hamilelikte karından yapmak riskli midir diye tereddütüm var.Doktorum karından yapılacak dedi dün aile hekimliğine gittim karından yapmak istemediler hamile olduğum için bacağımdan yaptılar doktorum hayır karından yapılacak dedi kendim de yapamıyorum 😔
Msms Sedefavc evet hemşireler de bu şekilde söyledi ama doktorum karından yapılacak diyor başka yerden değil dışarıda da kimse karından yapmak istemiyor 😔
Minisomini Msms kaç haftalık hamilesiniz. Banada doktorum söyledi hep aynı yerden vurma dedi. Bide morarıyor axıyor zaten faeklı yerden vurmak daha iyi olıyor
Msms Minisomini 33 haftalık hamileyim ama kendim ilk iğnemi aile hekimliğinde yaptırdım kendim yapamam diye ama orada da karından yapmak istemediler bacaktan yaptılar ben de şimdi 3. iğnem oldu bacağımdan yapıyorum bir sağ bir sol.
Ebru07 Ben genelde göbekten yapıyorum 35 haftaligim bugün kolumdan yaptım bazen kol bacak yapıyorum ama genelde gobek
Msms Ebru07 göbekten nasıl yapıyorsunuz ben korkuyorum😔 bana aile hekimliğinde karından yapmak istemediler riskli diye. Plasentaya zarar verilebilir göbek zaten gergin suyun falan gelirse erken doğuma sebebiyet verir dediler