Nefesimolsun Mrv78 çok sevinirim.Lütfen şuan elimde hiç yok çünkü.Karşı ödenmeli kargo yaparsanız.Size hep dua ederim🙏🙏🙏
Nefesimolsun Nefesimolsun Mrv78 Canım merhaba.haber verecektin.Ben hala OKSAPAR bulamadım😢Arkadaşına sorabildin mi
Ozz34 scgrll merhaba bana kargolayabilir misiniz lutfen istanbuldayim karsi odemeli hicbir eczanede bulamiyorum burdan baska carem kalmadi malesef yardimci olursaniz cok sevinirim oksapar yada enox 4000 kullaniyorum intagtam hesabim ozlem.dalgi.ince scgrll
Tb29 Kızlar selam oksaparı nerede muhafaza ediyorsunuz? Malum sıcaklar başladı ben İzmirdeyim buralar baya ısındı:) hep oda sıcaklığında tutuyordum. Acaba buzdolabına mı koymak gerekiyor siz neler yapıyorsunuz?
BalBade Tb29 buzdolabında muhafaza ediyorum,vurmadan 15 dk önce çıkartıyorum.bende Adana’da yaşıyorm malum sıcaklar :)
feyzaa88 Narcissus merhaba bende maltepedeyim 3 kutu lazim eger kaldiysa bana da verebilirseniz cok sevinirim
Denis_ Mrv78 merhaba doğumuma az kaldı 2hafta eksıgım var 2 kutu enox bana da gönderebilirseniz çok çok sevınırım 🙏
Cemos_habes Aysegulum27_ adını bilmiyorum sadece Kemal bayındır Hastanesi’nin karşısındaki eczaneler dediler
Semipermeable Arkadaslar selam, elimde 2 kutu bir kutu da araba da varmis ama emin degilim oksapar 6000 var. Florya bakirkoy cevresinde oturup gelip alabilecek arkadasa verebilirim. Yeni dogum yaptigimdan kargoya verebilecek gibi degilim.
Edakoc Semipermeable canim bi arkadasim var korgada calisiyor evine korgoyu gönderip alabilir olurmu olee onun ihtiyaci varr
sedaemre Nefesimolsun Benimde kan pihtilasmasi var doktorun oksapar verdi bulamadim hibor 7500 mg buldum doktoruma sordum o daha iyi bulduysan al dedi . 4 paket elimde fazla var doktoruna sor onayliyorsa kullan
Zoryolculuk Cuma gunu sezeryana giriyorum eger dogumdan somra kullanmayacaksin derse doktorum pazartesi sali gibu kargoya vereblirim elimde 20 25 tane var sanirim ama kutularini attim kutulu sekilde degil isteyen olursa yollayabilirim haftaya pazartesi sali
eslmhsyn12 Zoryolculuk rabbim de sizi evladinızla birbirinize bağışlasın Allah kolay doğumlar nasip etsin inşAllah sağlıklı bir şekilde
Ozz34 Zoryolculuk Allah yardımcınız olsun oksapar 4000 kullanıyorım bende 3 gebeliğim 2 si düşük oldu malesef bana da kargolayabilirseniz cok sevinirim istanbulda hıcbir şekilde bulamıyorım
Nefesimolsun Zoryolculuk merhaba öncelikle Rabbim yardımcınız olsun.Sağlıklı bir Doğum olur inşallah🙏Bana da elinizde iğne kaldıysa gönderirseniz çok sevinirim.