Ozz34 Yoncab okaapar 4000 kullaniyorum tabi ki yazayim merkez mahallesi ugur sokak no 24 kagithane istanbul ozlem.dalgic.ince instagram hesabim
Seviye Oksapar yada enox elinde olan banada yardım edebilirmi kargo ücretini karsilarim doğuma 1ay kaldi bursada her yere baktım ama maalesef bulamıyorum 😌
Hifask44 Bu ilaçlara maalesef zam geleceği için firmalar ilaçları ellerinde tutuyorlar zam gelince eczanelere dağıtacaklar
Mrv78 Ezgiserc Cidden zorlu bi sürece denk geldik ama RABBİM kolaylık sağlayacaktır İnşALLAH, gönlünü ferah tut 🤗😊
Mrv78 Gokcefeyza Hangi iğneyi arıyorsunuz o kısmı görmedim yazarsan elimde varsa pazartesi günü kargolayayım ben
Mrv78 Ezgiserc Merhaba, ben Karabük te yaşıyorum, kadın doğum doktorum a söyledim oksapar bulamıyorum raporumu değiştirebilirmiyiz diye o da direk hibor 7.500 lüğe çevirdi raporumu o şekilde, kendi doktorunuz değiştirmiyor mu.?
Ezgiserc Mrv78 Ben rapor çıkarmamıştım.aile.hekimim yazıyordu sıkıntısız şimdi.hibor biraz zorlu oluyor acil de ki uzanan doktoru bulup yazdırmak gerekiyor ne alakaysa zaten hastaneye g8demiyoruz birde acil de uzman doktor bulacağız
Mrv78 Gokcefeyza tamamdır eve geçtiğimde bakayım çünkü ben hibor a geçtim artık o esnada kullanmam gereken iğneler bulmuştuk enox var diye hatırlıyorum ona göre hanerleşiriz gönderirim
Rabia30-Adem HappyMom kızlar twitter olan varsa eğer lütfen sizde yorum yapın sesimizi duyuralım belki bi gören olur fahrettin kocayı etiket yapalım ben haluk leventi bile etiketledim inşallah bi faydası olur
mlsmrtgl Deletedmom320 çok iyi oldu canım raporsuz reçete ile alınca bile para ödüyorsun . Bulabildin mi bari iğneleri ?