Aysegulum27_ Bgmky 18 haftalığım bende .bir düşüğüm var o yüzden bende doğuma kadar hergün kullanıcam iğneyi.hibor için ayrıca rapor çıkarmamız mı gerek nasıl çıkartıcaz araştırdınmı? Benim enox raporum var ama bulamıyorum hibora gececeğim
Ozz34 Brcbs tamamdır aldırayım adres ve iletişim yazın bir kargo yönlendireyim ozlem.dalgic.ince instagram adresim yazın oradAn yarın kargo yönlendireyim bekliyorım şimdiden tşkler
Cise61 Bgmky eczaneler kargo yapmıyor mu size yakın olan bir ilin eczanesini arayın rica edin reçeteyle satiliyorsa faxlayin reçete ne kadar ihtiyacımızın olduğunu söyleyin belki yollarlar reçetesiz alınsa ben alır yollardım inan 😔
Ozz34 Gulsah2424 lütfen baNa yollar mısınız? Karşı ödemeli kargo ile ya da ben kargo yönlendirim size bulamıyorum burdaki arkadaşlardan rica ediyorum
Ozz34 Gulsah2424 Ozlem.dalgic.ince instagram adresim buradan daha kolay iletişeme geçmek isterseniz diye yazdım yardımlarınızı bekliyorum 🙏
Sunayyyyy Gulsah2424 bana gondebilirmisinz doğuma az kaldı ve hicbiryerde bulamıyoruz nerde oturuyorsunz
Ezgiserc Hibor için nasıl rapor alınıyor hangi doktordan bilen yazarsa sevinirim acil uzman doktoru yazabiliyor sadece rapor alırsam en azından daha rahat ulaşırım
Mrv78 Ezgiserc Merhaba, ben Karabük te yaşıyorum, kadın doğum doktorum a söyledim oksapar bulamıyorum raporumu değiştirebilirmiyiz diye o da direk hibor 7.500 lüğe çevirdi raporumu o şekilde, kendi doktorunuz değiştirmiyor mu.?
Hayat2706 Kızlar ya benim suyum azalmıştı doktor verdi doğuma kadar kullanmam gerek ama hiç bir yerde yok