Kbraytnc Arkadaşlar bulunduğunuz yerdeki sağlık ocaklarına gidip sorun doğum yapıp kullanmayan anneler var oraya bırakıyorlar bazen bn öyle bi kutu buldm
Cise61 Bgmky evet var ilacım nerede uygulamasından bakabilirsiniz ereglinin çoğu eczanesin de var aradığınız ilaçtan
Bgmky Cise61 Gaziantep için bakıyorum çoğu eczanede var görünüyor ama arıyoruz yok kalmadı diyolar. Ya yalan söylüyolar ya da uygulamada sıkıntı var
Cise61 Bgmky eczaneler kargo yapmıyor mu size yakın olan bir ilin eczanesini arayın rica edin reçeteyle satiliyorsa faxlayin reçete ne kadar ihtiyacımızın olduğunu söyleyin belki yollarlar reçetesiz alınsa ben alır yollardım inan 😔
Bgmky Aysegulum27_ evet başından beri enox kullanıyorum. Şuan 11+1 deyim. Doğuma kadar kullanıcaksın dedi doktor
Bgmky Aysegulum27_ enox kullanıyorum. Rapor çıkarttım evet. Daha önce 2 kürtajım var. Bunda da hergün yapmak zorundasın dedi doktorum. Senin kaç haftalık oldu?
Neslicos Aysegulum27_ hibor daha mantikli cunku benim gibi bacaginda tromboz pihti olusmus olan gebeler icin gunde 2 kez yapmak gerekiyo enox veya oksapari.ama hibor gunde 1 doz yerine geciyo
Nur38 Ezgiserc cimer e bildirdik ama bakalım ne kadar faydası olacak. Sesimizi duyurmamız gerekiyor😭😭😭
Aysegulum27_ Bgmky 18 haftalığım bende .bir düşüğüm var o yüzden bende doğuma kadar hergün kullanıcam iğneyi.hibor için ayrıca rapor çıkarmamız mı gerek nasıl çıkartıcaz araştırdınmı? Benim enox raporum var ama bulamıyorum hibora gececeğim
Alindaa Neslicos etken maddesi farklı olduğu için hiboru kullanmaya korkuyorum fakat mecbur hibora geçicez galiba artık hiçbir yerde bulunmuyor oksapar