aysgl-42 0101sevo Seyma1407 Canım Diğer arkadaş Yazmamış sanırım göremedim ama sana gönderebilirim bana telefon numranı at istersen seninle iletişime geçim adres bilgi alim gönderim istersen burdan yaz farketmez
Seyma1407 aysgl-42 olur çok sevinirim 0538 4058383 telefon numaram adım şeyma burdan yazarsanız iletişime geçebiliriz
Milagros Ozz34 merhaba Florya Gülbin eczanesi ile az önce görüştüm. Elinde 4000 Lil var. Biraz geç oldu ama umarım iş gorur
rabiass Gamze140717 eğer düşük ve kürtajın varsa gen testi yaptırıyosun Kan pıhtılaşması çıkarsa gebelik başlayınca iğneye de başlıyorsun
Gulyy Edakoc ankara demetevler 1. Caddedenjin yukarisinda cami var onun orda saglik ocagi var karsisindaki eczaneden daha bugun annem.icin aldik cnm.bilgin osln
Mnkkedi Oksapar tam olarak ne için kullanılıyor bana da yazdı doktor sadece 3 tane bulabildim benim kanımda pıhtılaşma yokmuş onun için yazdığını söyledi
Cise61 HappyMom ben ancak görüyorum bu paylaşımı suan haberim oldu konya ereglide yaşayan anneler var burda birçok eczane de 4000 ve 6000 lik var temin edebilirler
Filka Cise61 sistemden mi baktınız bizzat eczaneye mi sordunuz? Zira ilacım nerde uygulamasında var görünen hiçbir eczanede yok. Bir sürü farklı ilçeyi arayıp denedik sistem hatalı
aysgl-42 Cise61 Evet bende Konya Ereglideyim Ama bizim Bursa’da tükenebilrmiş Haran doktorum bildirdi
Cise61 Bgmky evet var ilacım nerede uygulamasından bakabilirsiniz ereglinin çoğu eczanesin de var aradığınız ilaçtan
Neslicos Merveyildirim95 kan sulandirici ig Leyla6301 evet ben Leyla6301 ben de hibor kullaniyorum dogjma kdarda kullanicam