Nur38 Kayseri’de olanlar var mı acaba ben bi kaç ezcaneyi aradım elimizde yok dediler, bulabilenler var mı?
Hll3840mhmt Nur38 bende kayserideyim yok malesef 6000lik kulanıyorum Hibor grubu ile değiştirin isterseniz
Ozz34 Sely77 cok saolun evet sadece oksapar 4000mg gerekli belki diğer ilaçlara ihtiyac olan başka annelerimiz vardır iş adresimi vereyim merkez mahallesi ugur sokak no 24 kagıthane 0553 364 55 35 cep telefonum özlem ben Allah razı olsun
Sely77 Ozz34 tamam karşı ödemeli kargoya vereceğim. Soy isminizi de yazarmısınız kolay bulmaları için
sedaemre Ebruu_0721 2 kutusunu kac tl instagram adresimi yazsam oradan yazabilir misiniz daha saglikli iletisim kurabiliriz
sedaemre Ebruu_0721 Instagram kullanici adim emresedaklc bu hesaba mesaj atabilirseniz daha rahat iletisime geceriz sizden haber bekliyorum tesekkur ederim
Mrv78 Hll3840mhmt bende 90 kilodayım şuan, hibor a döncez artık mecburen, cimer e yazdım ettim ama tabii herkes var diyo 😊
Ezgiserc Hll3840mhmt kullanıyor musunuz hiboru oksaparla aynı mi aile hekimi yazıyor mu bilginiz var mi acaba
0101sevo HappyMom kızlar bende kullanıyorum çok korkuyorum bulamam diye hangi şehirlerde sıkıntı var ?
0101sevo mlsmrtgl Biz Manisadayız ilk vardı sonra arkadaşım verdi bi kutu daha bitmedi eczacı sıkıntı yok şimdilik dedi ama 😔 Rabbim kimseyi zor durumda bırakmasın
mlsmrtgl 0101sevo ben batmandayım bulamıyorum şuan . İstanbul Ankara Kocaeli Antep burada yaşayanlar yazıyor genelde