rabiass Melike4089 hayır canım 3 kutu bı aldım ödemedim. 5 gün önce de 9 kutu aldım yine ödemedim 1 kuruş dahi
rabiass GulcanYvz çıkarması gerekiyor niye çıkarmamış anlamadım. Kendisi çıkardı hatta ben bile sormadım cikaracakmisiniz diye
Hanifeanli HappyMom oksapar ezik yapıyor çok kızlar enox buldum kan, sulandırıcı İstanbulda sultangazi de kalmamıstı esim beylik düzüne buldu gayet güzel gidiyor eziklerim çok çok azaldı diğer markalardan da alabilirsiniz clexan da vardı onu kullanmadım .
Brcbs sinber merhaba bende kullanıyodum doktor iğneyi kesti bir kutu içinde 5 tane var size verebilirim
rabiass Mrv_huelya sadece hasta yakınına veriliyolar canım malesef burdaysaniz siz kendiniz alın dicektim
rabiass Melike4089 ayy yok o kadar ödenir mi raporu boşuna mı veriyo doktorlar. Siz eczaciyla bı görüşün söyleyin millet bedava aliyo siz niye böyle para aliyosunuz diye sorun
Melike4089 rabiass canım benim bitti artık 10 gün kaldı doğumuma ama ilk hamileliğimde hep para ödedim bundada
MeyraEylulBallisi Hll3840mhmt ama ilacı bulamıyorum vurulmazsam bebeğimi kaybederim. Günlük 7 tl vermişim çok mu
mlsmrtgl MeyraEylulBallisi canım bence çok iyi günlük yedi TL ayda 210 TL . Dışardan almaya kalksan zaten bir kutu oksapar 200 TL ve içinde 10 tane var .
Rabia30-Adem Kızlar az önce sağlık bakanlığı 184 numarayı aradım. Igneler için kayıt oluşturdular beni arayacaklarını söylediler inşallah bi çözüm bulunur,sizde arayın kayıdınız oluşsun ne kadar çok arar sesimizi duyurursak inşallah bi çözüm bulunur.🤲
MeyraEylulBallisi mlsmrtgl aynen öyle. 1 kutusunu 200 e veriyolar oda bulursak tabii. Bide ben eczaneye sordum. Acilden muayene açılınca ücret ödemezsiniz dedi ama ödesem bile fark etmiyo yani 4 gündür acilden vuruluyorum bulana kadar da mecbur devam edicem gitmeye
Mucizem__1 Merhabalar elimde oksapar 0.6 ml 12 adet var arkadaşlar lazım olana vermek istiyorum İnstagram adresim cembusradagar ulaşabilirsiniz isterseniz