Onrays HappyMom Van ama oksapar bulamazsan Enox 4000lik aynısı bende bulamıyorum oksapar ama enox da aynısı
Deletedmom328 bir_pasa_annesi annemler beylerbeyinde oturuyor ama 8 şubat neresi ben bilmiyorum yakınmı oraya
bir_pasa_annesi Deletedmom328 cnm oraya otobüslük anca nasıl diyorsan öyle yapalım yarım saat felan sürer otobüs
denizmirac Aynı bizde zorluk çekiyoruz bulmakta Tekirdağ da bile zor buluyoruz enox kullaniyordum oksaparda şuan yok nerelerde varsa haber verirse iyi olur.Allah herkesin yardımcısı olsun🙏🤰🏽
Kubraabaha55 HappyMom 27 haftalık hamileyim 11 haftalıktan itibaren kullanıyorum. İlk aldığımda nerdeyse 4 aylık almıştım. Yani doktorum o şekilde yazdı o dönem ankaradayfım ilk gittiğim eczane de buldum şuan ordudayım tekrar hiç zorlanmadan buldum 😔 kullanan herkese geçmiş olsun şimdiden ♥️
smile_anne Maalesef corona hastalarına kullanıyormuş o yüzden hiç bir yerde bulunmuyor. Doktorum oksaparı değiştirip hibor yazdı. Şimdilik bulunan muadili o sizde doktorunuzla konuşup değiştirin bence…
Gamze1 Seyma1407 merhaba elimde 1 kutu yani 2 adet oksapar 4000 iğne var adres belirtirseniz karşı ödemeli kargolayayım . Aralık ayında almıştım kutusunu attım ama jealtinli ambalajında kullanım süresi devam ediyor. Şimdiden geçmiş olsun
Tgcks HappyMom benim elimde mevcut ama kaçtane ne kadar tam bilmiyorum ben tedbir amaçlı kullanıyordum ikinci hamileliğimde ilk zamanlar kullandım sonra kullanmak istemedim ama gerçekten bulamayan kullanması zorunlu olan kişiler bana yakın varsa verebilirim istanbul Güngören de oturuyorum
Ozz34 Tgcks merhaba istanbulda kagithanedeyim bende bulmakta zorluk cekiyorum elinizde oksapar 4000 mg varsa bana yollar misiniz kargo odemeli lutfen
Kmndas Semam ben 9 kutu yazmıştı doktor hiç para vermeden aldım SGK ödüyor hepsini dedi hatta bende çok şaşırdım eczacıya tekrar tekrar sordum oda evet ödüyor dedi ben 2 hap yazırsam 50 liradan aşağı çıkmam eczaneden normalde çok şaşırmıştım