es_es nuryadaperi anne baba olarak siz beğendiyseniz başka hiç kimseye beğendirmek zorunda değilsiniz ki. Sizin çocuğunuz ve sizin içinize sinip sinmemesi önemli. Ne güzel ortak bir kararda da buluşabilmilsiniz. Duymayın bile kimseyi. Ayrıca gayet de güzel bir isim bence
nuryadaperi es_es evet bence de ortak bir kararda buluşabilmiş olmamız daha önemli zaten isim konusunda ilk kriterimiz oydu ikimiz de beğenelim ikimizin de içine sinsin. Bu yüzden de çok fazla isim değiştirdik 😄😄
strangelove nuryadaperi Aman boşverin milletin fikrini geçen burada bir kadın Ece’ye laf ettiler diye üzülüyordu ki dünyanın en düz ismi filan 😀 İsim konusunda herkesin zevki ve deneyimi farklı, siz neyi beğendiyseniz onu koyun.
nuryadaperi strangelove kesinlikle öyle. Ayşe gibi ece gibi ali murat gibi klasik isimler bile beğenilmeyebilir. Zaten anne baba olarak kimseye isim beğendirmek zorunda da değiliz. Ama işte çocuğumuza komik olmayan dalga konusu olmayacak isimler de koymamız gerekiyor. Biz Pamir i öyle bulmadık ama dediğim gibi öyle şaşırtacak tepkiler aldım ki yakın çevremden biz de mi gariplik yahu dedim 😅
Aresss Ben de Ares koyacam annem neden Muhammed koymuyorsun diyor ecnebi adlarını koymak günah diyor .aile bu isim konusunda maalesef insanı zorluyor
nuryadaperi Aresss aslında ecnebi adı değil öz türkçe bir isim. Türklerin doğduğu orta asyadan çıkma bir isim. Muhammed in anlamı da çok güzel tabiii ama o aslında ecnebi, arapça bir isim 😊
nuryadaperi Burcuozcan91 değil mi yaaa bence de çok güzel isim 😁😁 biz de ilk oğlumuz olacağını öğrendiğimizde poyraz koymayı düşünmüştük 😊
nuryadaperi Ael benim aldığım tepkilerdense hiç tepki almamayı tercih ederdim heralde 😅 Aynen öyle alışacaklar 😂
nuryadaperi Blcns biz babasıyla sevdik ya ben de öyle farklı isim olsun niyetinde değildim aslında ama böyle oldu isteyen de efe desin napalım 😊
nuryadaperi Ceren00 sevindim yaaa o kadar da absürt bir isim değil demekki seveni koymayı düşüneni varmış 😊
Sare07 Hem sizce kötü mü diye sormuşsunuz hemde ismi beğenmeyenlerr bence güzel şeklinde cevap vermiişsiniz. E kendiniz illa koyacağım diyorsanız eleştirede katılmıyorsanız neden fikir sordunuz anlamadım. Benim fikrimde hoş gelmiyor bence kulağa.
nuryadaperi Sare07 o kadsr büyük tepkiler verecek kadar kötü bir isim mi neden bu kadar tepki aldım ki siz ne düşünüyorsunuz diye sordum. Kötü olduğunu söyleyene de hiç kötü birşey söylemedim. 😊
strangelove Sare07 Sare, bot hesap mısın her isim sorana aynı yorum 😂 İnsanların kendi fikrini söylesi gayet doğal böyle bir konuda. başkalarının fikrini sorsa dahi ki konu ilerleyebilsin.
karanvemabelinannesiyagmur nuryadaperi Bence çok hoş oğlumun en yakın arkadaşının ismi Pamir.Siz beğendiyseniz çevreyi boşverin:)
Sare07 nuryadaperi yok kötü bir şey söylememişsiniz de, bence öyle değil şeklinde cevap vermişsiniz. Sizce öyle değilse sormanıza bile gerek yok koyun gitsin çocuk sizin sonuçta
nuryadaperi Sare07 yok sadece hayvan ismi gibi geldi bana diyenlere öyle söyledim. Yooksa beğenmedim söylenişi güzel değil diyenlere bişey demedm. Yani aslında hayvan ismi gibi gelmiyor bana ama hayvan ismi gibi olması benim için sorun teşkil etmiyor demek istedim 😊
aLmisMomS nuryadaperi Pamir’in anlamı da çok güzel kulağa da hoş geliyor bence 👍🏻 Eğer oğlum olsaydı ve kuzenimin bebeğinin ismi olmasaydı kesin bende koyardım 🤭🤭