Ysmn_ckr Merhaba hanımlar 12+4 günlük hamileyim pzt ikili taramam var pzt 12+6 olucaz cinsiyeti öğrenebilir miyiz bir de bnm randevum ile aynı gün ikili taramam ekstra para alırlar mı hastaneye gıtmıyorum özel kliniğe gıdıyrm teşekkürler şimdiden ❤🙏
Aydeniz09 Ysmn_ckr 19 da öğrendik. 12 14 16 bu haftalarda net söylemiyorlar en fazla tahmin ediyorlar onda da yanılma değişme payı oluyor en iyisi beklemek azıcık daha büyüsün 🙏
Semaaonursnmz Ysmn_ckr ben 11 de öğrenmiştim erkek denmişti öyle de çıktı kuzum erkek bebeklerde daha erken öğreniliyomus öyle demişti doktorum
beriufuk Ysmn_ckr bana doktorunm 13+3 te cok yüksek ihtmalle erkek dedi aslnda emindi ama 16 olmadan kesin sölemek istemedi. 16 da gttm net olarak erkek dedi😊
Aydeniz09 Reyyan34 Yok aslında şöyle 🤗 Benim doktorum kesin sonuç odaklı bir doktor . Ben bir kere söylerim falan tarzında . 16. Haftada gittiğimiz de muhtemelen tahmini vardı ama söylemedi kesinleşmeden. Ama arkadaşıma doktor 14 kıza benziyor 16 da kız 19 da kesin erkek dedi🤗 Size tavsiyem alışveriş için 19 dan sonrasını bekleyin 🤗
Babyy1S Ysmn_ckr evet alırlar muayne giris farklı bir ucret ikili tarama ucreti ayrı bir ucret ben hepsini 250tl ye halletim klinik de daha fazla olabilir fiyatlar bilemiyorum
sukayhanacar Ysmn_ckr 13+1 de öğrenmiştik cinsiyeti 12. haftada da 2 li test olmuştum özel muayenehane benim de muayene ücreti+test ücreti alındı
Mervesmom 12+5 de doktorum aksini söylemediğim sürece kız dedi 13+5 de %99 kız dedi 21. Haftada renkli dopplerimdede kız olduğu kesinleşti 🥰💗🌸