Mineberna Kızlar renkli ultrasyon ile ayrıntılı detaylı ultrasyonu sürekli bir tutuyorlar ama değil. 3boyutlu veya 4 boyutlu yani renkli ultrasyon fiyatları neler bilen varmı. Devlet hastanelerin de çekiliyor mu hangi bölümden randevu almamız gerekiyor
Zeyneb51 Mineberna ben sabah tenli ultranton çekindim 150 teleye cnm ayrıntılı ultrasyonda gittiğim hastanede 250 devlet hastanelerinde ayrıntılı var ama renkli fotoraf vermiyolar ayrintiliyada devlette doktorun yonlendiriyo haftan uyumluysa
Babyy1S Mineberna 2d ultrason 145tl yani muayne ucreti 145tl veriyorum hastanede 2d ile muayne oluyorm ayrıntılı ultrason 400 ve 500tl civarı daha fazla az olan da var bulundugun yere bağlı
sukayhanacar Mineberna yani benim özel muayenehane olduğu için doktorum 4. haftalığımdan beri 4k ultrasonu onunla bakıyo ben ekstra bi ücret vermiyorum muayene ücretimi veriyorum ama hastanelerde nasıldır ne kadardır bilemiyorum ama pahalı olduğunu sanmam ya
Zeyneb51 Mineberna rica ederim Ankara’da yaşıyorum ama genelde bütün devletlerde öyle cnm renkli olmuyo sadece ayrıntılı oluyo devlet hastanelerinde
Mineberna Zeyneb51 ben şimdi aradım randevu almak için özel bir klinik haftanız geçmiş çekemeyiz dediler 31 haftalığım
Zeyneb51 Mineberna ya bilmiyorum ki ben başak tıpa gittim 24 haftalık benimki ayrıntılı geçmiş ama renkliye çektiler hatta yanımda bı tane daha abla vardı onunkide 7 ayı geçmiş onada çektiler