Sxbmd Kızlar merhaba.4 gündür sol kulağım tıkanmış,açıyorum saniye geçmiyo yine tıkanıyo,zayıf duyuyorum .Doktora yazdım,henüz cevap vermemiş,tansiyonumda bi yükseliyo,bi düşüyo.Hanilelikte normal mı?Kulağıma neyapa bilirim çok rahatsızedici
brnr09 Sxbmd benim de kulagım çok tıkanır, gliserin damlatıyorum ben açılıyor ama doktorunuz ne derse onu uygulayın
Deletedmom388 Sxbmd Ben her sene bu sıkıntıyı yaşıyorum kulak iç sıvım dışarı çıkamadığı için içerde kalıyor kbb doktoruna gidip temizlete bilirsiniz , doktor önce kulağınıza su damlatıp yumuşatıyor sonra vakumla çekiyor 10 dk bile sürmüyor. Birde bir damla var oksibar adı doktorunza danışıp eczaneden alabilirsiniz. Bu bir yağ gibi kulağına damlatıyorsun yumuşayıp kendi kendine akıyor ve kulak tıkanıklığın gidiyor.
es_es Sxbmd kulak tıkanması hep yaşadığım sorun. Ya gidip temizletin ama hastane ortamına girmek istemiyorsanız da otipax 2-3 damla sıkıp bekletip pamuk koyup bi süre yat. Ya da 2 diş sarımsağı ez tavaya koy 2 çorba kaşığı zeytinyağı ekle kaynat sarımsaklar ölünceye kadar, sonra onu süz, ılınıca enjektör ya da varsa damlalıkla kulağına damlar yine pamuk koy yat biraz. İkisi de iyi gelir. Ama üşenmezsen zeytinyağı ve sarımsak tavsiye ederim.
Sxbmd brnr09 ben hamilelikten önce yaşamamıştım böyle bişey,hamilelikten olduğunu düşünüyorum bakalım dr ne cevap veriyo