ikizkelebeklerim06 Merhabalar güzel anneler ilk anneliğimi mevlam ikiz nasip ederek verdi. Biz çift yumurta ve 9 haftalığız. Heyecanla cinsiyet vaktini bekliyoruz. Sizler ne durumdasiniz.?
hhb53 ikizkelebeklerim06 16+6 tek yumurta ikizi kızlarım olacak inşaAllah dün öğrendim cinsiyeti. Kendine çok çok dikkat et ağır iş yapma normal gebelikten daha çok dikkat etmen gerekiyor
_Koncuy_ ikizkelebeklerim06 bizde bugün 14+0 oldukk 🌸 Öğrendiğim günden beri yatıyorum bende hiçbir iş yapmıyorum annemde kalıyorum bu yüzden. İlk zamanlar kanamam vardı şuan iyiyiz çok şükür 🙏 12 haftalıkken gittiğimizde dr birisi kız olabilir kesin değil demişti. İkisi de çok hareketli maşallah bir türlü durmadıklarından göremedik 😀 bu ay sonu nasip olursa inşallah öğreneceğiz 😻
Mom626 ikizkelebeklerim06 hayırlısı olsun 🙏🙏 çok güzel ikiz annesi olmak 🥰 Rabbim bütün bebekleri sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin bende tek yumurta ikizlerine hamileyim 35+6 olduk haftaya cuma doğumum olacak kısmetse hiçbir şey yapma bir süre risk hep var ama ikizlerde daha çok bol bol istirahat et
pamuk32 ikizkelebeklerim06 28 haftalık tek yumurta ikizleri :) bizde bugün muayeneden geldik 32 yi görmemiz lazm diyor doktorum 1 ay istirahat verdi bide kasılma olmasn die ilaç yazdı inşallah daha iyi olcaz:)
ikizkelebeklerim06 hhb53 annemdeyim pek iş yapmıyorum evimde de yapmayacağım ins kanamam hiç olmadı ama olsun haklısınız bu konuda 🤗
ikizkelebeklerim06 _Koncuy_ hafta olarak galiba 20 leri görmek gerekiyor 4 Eylül bizim evlilik yıldönümumuz sabredebilirsek o zaman bakalım diyor eşim cinsiyete 😅
pamuk32 Mom626 canım ciğer geliştirici oldun mu progestan? Veya kasılma önleyici ilaç güzel bı haftaya gelmişsin maşallah
hhb53 Mom626 Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım sen altatmışsın çok şükür bizlerede dua et en az 35 haftayı görelim 🥰
ikizkelebeklerim06 pamuk32 tek yumurta ikizleri birbirine benzeyecek Rabbim hayırlı eylesin inşallah 💕
Mom626 pamuk32 evet canım ilk 16 hafta progestan kullandım sonra 30 da tekrar başladım devam ediyorum iki gün önce tek doz ciğer geliştirici oldum önlem amaçlı 5 gün kaldı doğuma
Mom626 pamuk32 kasılmalar yaklaşık 4-5 gündür var ama doktora söylemedim söyleyince hemen almak ister diye zorla 36+5 e ikna ettim doğumu 😊 nst de sorun çıkmadı sende gelirsin bu haftalara inşallahhh
ikizlerinannesii Mom626 merhaba biz de 33 haftalık olduk bana da doktorum 36.37. Haftada alacağız dedi bebişlerin kiloları nasıl acaba ?
glshr Mom626 kasılma dediğiniz nasıl bişey acaba bende 30+ 3 günlük çift yumurta ikizlerine hamileyim böle bir tarafa toplanıp sertleşmesi değil dimi
YagmrK Haftadayız çift yumurta ikiz kızlarıma hamileyim hep bi 30 ü görsek diyodum şükür 33 olduk ama doktorum en az 36. Haftaya gelmemiz lazım dedi. İlk 3 ay progestan iğne kullandım 31. Haftadan itibaren fitil aldım 2 doz ciğer geliştirici oldum her ihtimale karşı. Umarım hepimiz sağ Salim kucağımıza alırız bebeklerimizi ❤️💕
ikizkelebeklerim06 YagmrK dikkat edin inşallah ❤️ Çift yumurtada genelde kız evlat duyuyorum inşallah Rabbim bize de nasip eder 💕❤️
Mom626 ikizlerinannesii merhaba canım 2.700 diğeri 2.580 şuan 5 günde 100 gram daha alırlarsa çok iyi olacak yanılma payıda olabiliyormuş 300 gr kadar umarım bebişler sağlıkla doğar kilo alsınlar ne kadar alırsa solunuma gerek kalmaz sizin kaç kilo 🙏🙏
Merve6475 ikizkelebeklerim06 35+6 haftalıgız çift yumurta ikizlerimle pazartesi dogumum var hayırlısyla 🥰
ikizlerinannesii Mom626 aynen inşAllah biz geçen hafta gittiğimiz de 2 kiloya yakınlardı 3-4 haftamız var inşallah 500 gram alırlar da en azından 2.500 gramı geçerler tabi önce sağlıklı olurlar inşAllah 🙏🏻
Twinksmom ikizkelebeklerim06 Merhaba 😍 Biz de 28+3 çift yumurta 1 kız 1 erkek bebeklerimizl bekliyoruz nasipse 🐣🐣 Korkular başladı ya erken doğarlarsa ya bir şey olursa diye çok zormuş annelik🙄
_Koncuy_ ikizkelebeklerim06 Sizin için güzel bir hediye olabilir 🌹 Eşime kalsa hiç öğrenmeyelim doğduğunda süpriz olsun diyor ama ben sabredemem o kadar şu 3 hafta bile geçmek bilmiyor gözümde 😀