Gizempamuksuturgut 22/23/24 Haftalık kısaca 5 veya 6 aylık gebeler bebeğin kilosu ne kadardı ? Ne kadar olmalı acaba ?
Rabia-03 Gizempamuksuturgut canım her bebeğin gelişimi kilosu farklı olarak ıyı yada kötü oldugunu doktorun zaten soyler geneler olraka herkezınki eşittir zaten bencee böyle şeyleri doktoruna sormak mantıklı
Gizempamuksuturgut Ysmnhmt maşallah süphanallah Ysmnhmt maş Ysmnhmt maşallah süphanallah sizden bir hafta öndeyim 500 gram benim küçük mü ya iştahım yok çok üzülüyorum
Gizempamuksuturgut Rabia-03 sordum normal dedi ama onlara göre 2 hafta geride veya önde olması da normal yani herşeye normal diyorlar sanki bende tereddütte kaldım
Demircimom Kilo boy olarak kıyaslamak çok yanlış doktor zaten bebeğin kilosunda eksik yada fazla olsa yönlendirir. 🌸
Gizempamuksuturgut Demircimom evet canım doğrudur ama annelik güdüsü tereddütte kalıyorum sorguluyorum sürekli
Nadiscim Gizempamuksuturgut yok ya zannetmiyorum zaten 450-500 gram arası diyorlar genelde her cocuga göre değişiyor kimseninkiyle kıyaslamayın asla kendınızı
Rabia-03 Gizempamuksuturgut evet dogru canım hatta en fazla 3 hafta bıle gerıden yada onden gıtmrsıde normal demıstı benımde doktorum bebişine odaklan herşey yolunda olur zaten canım 🥰