fuseya16 arife351_ Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin prensesinizi mutlu haberlerinizi bekliyoruz sevgiyle
Mira1 arife351_ benımde erken dogum oldu 15 gun oldu 22 mayısta dogum yaptım benım bebegımde yogun bakımda ama covıd 19 nedenıyle ben hıc goremedım bebegımı gostermıyolar sadece hemsıre gırıp resmını cekıyor 😔
Eminetrbl Sinemin inşallah sağlıkla gelir 🌸 merak ediyorum acaba bebek dönmüş müydü çatı muayenesi yaptıklarında haftanız erken çünkü
Sinemin Eminetrbl öyle birşey söylemediler canım sadece 3 parmak falan dediler serviks düşmüş işte em son 34 dü kontrol ettiklerinde 30 çıktı
Cansel76 arife351_ hayırlu olsun allah analı babalı büyütsün sağ salim kavuşursunuz inşallah🤲🏻 bebeğin kaçıncı düzey yoğun bakımda acaba
Susam34 arife351_ rabbim evladınızı size bağışlasın hemencecik kavuştursun inşallah. Rahim ağzı kaç mm idi acaba ne zaman tespit edildi ve ne gibi önlemler aldınız
TAkilicci arife351_ inşallah sağsalim kavuşursunuz hayırlı olsun ❤️ Bu sezaryen olayını çok seviyorum dakikalar içinde anne ve bebeğin hayatına dokunabiliyor ❤️