Mehtapp93 fatooss 4 gün önce doğum yaptım canım bana plates topu çok iyi geldi tavsiye ederim evinde topun varsa. Birde alttan muayenede genellikle açılma yapıyor.
Havvamurat fatooss yanlış anlaşılmak istenen ama bize doktor cinsel ilişki önerdi 2gun sonra da doğum oldu zaten
Sevgice26 fatooss sıcak su çok etkili bence uzun uzun sıcak suyun altında kal merdiven in çık mutfak tegahına tutun çök kalk sağlıkla kucağına al ağrısız acısız bi avazda inşallah 🥰
Bcsahat fatooss merhaba, inanır mısınız bilmem ama meryem ana otu var bir araştırın isterseniz. Ben birçok ebenin de yazdıklarında okudum 😇
MervEslinArden Havvamurat sizin gibi deneyip gerçekten bi kaç gün sonra doğuma giden arkadaşlar çok ama ben korkuyorum açılma için denemek lazım diyorum sonra diyorum ya ters bişey olursa o an 🤦♀️
Mehtapp93 Aysema valla ben devamlı yaptım aklıma geldikçe zıplama yuvarlak birde öne arkaya ve sonsuzluk işareti çizer gibi yaptım cnm
Mehlikapartal Bcsahat Meryem ana otu bildiğim kadarıyla doğum başladığı zaman suya koyuluyor hatta mümkünse küçük bir kaba değil büyükçe bir kaba koyulması gerekiyor. Doğum bittikten sonra da sudan çıkarılması gerekiyor. Doğum başlamadan önce koymuyorlar genelde…