Ayssima Kızkar meraba bugun zeka testi yaptırdık yapan varmı sonuc ne zamana cıkar bilgi verirseniz seviniriz. 🙂Teşekkürler şimdiden
brnr09 Ayssima zeka testi dediğiniz nedir? 2li testi mi kastediyorsunuz? Down sendromu olup olmadığına bakılan test yani ?
Ayssima Şuan 12 haftalıgız doktor zeka testi dedi kan verdik sonuç 14 gün falan bulurmuş çıkması benimde pek bilgim yok 2 li test degil ilk hamileliğimde istememişti.
Dozturkgol Ayssima ikili testtir o o haftada yapilan test odur siz anlayin diye oyle soylemistir down sendromu bilmeyen insan cok cunki ogle bir test olsa 2 bebegimde yaparlardi medikal park gibi bir Hastaneye gidiyorum kontrole Boyle birseyi atlamazlardi
Ayssima Bilgileriniz için teşekkürler arkadaslar gidince doktorumla görüşücem bu konuyu peki bu ikili test sonucu ne zaman cıkar
Dozturkgol Ayssima ikili test özelde 4-5 gune cikar en fazla ama devlet hastanesinde 15 gun normal buyuk sehirde degilseniz
Meriwa Ayssima devlete gittiğin için muayne oldum zaten kontrollerim 15 günde birdi ama özele gidenler telefonla arayarak da öğrendiler e nabıza düşmüyor bilginiz olsun
Dozturkgol Ayssima hangi sehirdesiniz bu tur testleri hastaneler dis labaratuara gonderiyor o yuzden sure uzayabilir
Fatma_ali_38 Ayssima Özelde sabah verdim kanı öğleden sonra çıktı sonuçlar.Öğledan sonrada doktora göstertuk.Okadar uzun sürmemesi gerekiyo.