Dsa Minnakim_21 ben yüzük testini yaptım. Hemde ikiz olmasına rağmen şoka girmiştim. Resmen bir erkek bir kız çıktı. O hafta doktora gittim bir erkek bir kız dedi. Ama kesinleştirmek için bir daha gidicez. Birde Çin takvimine bakın onu yapan çoğu kişi doğru diyor. Bende erkek çıkmıştı.
Minnakim_21 Handeaslan39 bende tam bilmiyorum ama bi yerde okumuştum yanlış hatırlamıyorsam az bişey çamaşır suyuna idrarımızı yapıyoruz çok kabarırsa erkek kabarmaz dibe çökerse kız 🙈🙈😂
Emsal bence annenize veya bi arkadaşınıza 2 tane yastığın 1tanesine makas 1tanesine bıçak koysun siz görmeden sonra sizde gidin 2 yastıktan bitanesine oturun makasa oturursanız kız bıçağa oturursanız erkek arkadaşım o şekilde cinsiyet tutturdu 😂
Minnakim_21 Emsal bn de bıcağa oturmuştum içimden yani benim hissetiğim erkek ama cevremdekilerin hissetiği kızz ☺
Burcu Emsal bana da kuzenlerım yapmıştı. Bıçağa oturmuştum.Cınsıyetı de erkek cıktı 😄 suan beklemedeyiz 39hafta olduk
rmysaa06 Minnakim_21 anne neyi hissederse o oluyor genelde bende hep erkek dedim ama çevremde ben hariç herkes kız diyordu geçen hafta öğrendik cinsiyeti erkekmiş 🙂
Emsal Bende bıçağa oturdum ve erkek hissediyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😍
Asli Eşim çok kız istiyordu çin takvimine göre gebelik planladık şimdi %70 kız dedi dr bakalım ablam kuzenlerim hep çin takvimine göre planlamıştı tuttu inşallah benimkide tutar 😉