Rahime4545 Selam kızlar 12 haftalık hamileyim bir haftadır fena şekilde bulantılarım var😵Aşırı halsizlik ve baş dönmesi var sanki hayattan soğudum bu durum beni çok yoruyor nasıl geçer ne zaman geçer 😔lütfen yardım edin😔
Mhtpctn Rahime4545 14 haftadayım 5.haftada basladı bulantım 11 haftaya kadar sıddetlıydı suan da oluyor ama gunde 1 yada 2 ıstah hıc yok denecek kadar az . Pskolojım bozulmustu benım kusmaktan hala da bozuk yanı rabbım yardımcımız olsun bebeklerımızın yuzu suyu hürmetine anne olmak gercekten cok zormus
Deletedmom253 Rahime4545 benimde 9 hafta olacak çok sıkıldım artık Allahım affetsin bunu bile arayan insanlar var biliyorum ama gerçekten açım yiyemiyorum yemedikçe açlıktan daha da midem bulanıyor napacağımı şaşırdım
Meryy600 İnan canım bende 6+6 haftalık hamileyim şuan mide bulantısı halsizlik mahvolduk annelik gerçekten zormuş
Kbrakbra Rahime4545 canm olduktan sonra ne kullansan ise yaramıyor, 37+0 benim az önce yine mahvoldum 🤷♀️ zamanla alışıyorsun ama 😊
Songulkls27 Rahime4545 ne zaman geçer Allah bilir orası muamma 😒. Ben artık pat pat markette orda burda bayılıyorum açlıktan. Daha üç gün önce marketin ortasında küt diye yere yığılmışım
Rahime4545 Ah ah kizlar inşallah bir an önce kurtuluruz bu durumdan 😔bebislerimizi sağlıkla kucağımıza aliriz bazıları ne güzel hiç bulantı yaşamıyor ya 🤷