Mom9272 Ya kızlar 33.haftamda başladı 34olucam bebeğim doğum pozisyonunu almış doktor o yüzden ağrı yapıyor dedi ama hiç geçmiyor hareket etmemi bile kısıtlıyor korkuyorum sizinde öylemi 😔
Yasemin00 Mom9272 Ya bendede var ben de 31 haftada başladı hala devam ediyor 32 haftadayım bende kalsiyüm ve magnezyum içemedigim için diye düşünüyorum kendimin kini benide baya etkiliyor yataktan çıkasım gelmiyor valla öle olunca helede geceleri
Demetaykut Mom9272 cnım bende 33 haftalık ama benim en başından beri ağrım vardı halada devam doktor bir sorun yok diyor vücutla alakalı sanırım
Edauysun Mom9272 nasl bir agrıki tek taraflımı sancımı giriyor sürekli agrımı? Benimde bugün sürekli karn agrım var ve arka boşluklarım agrıyor cok Allah şükür akıntı vb… yok tek kuru kuru agrı😢😢
NisaMomy Mom9272 ya sekiz kere söledim sana benimde oluyordu sordum doktora. Haftan büyüyor ee doğal olarak bebek büyüyor ee sonuç rahim kasların genişliyor ve bu kasık ağrısı yapıyor çünkü kaslar geriliyor tamam aşko😘🤣
Demetaykut Mom9272 kız inanmazsın varya o kemer gibi bişey var onu cıkarınca doğruldum bebişim oynamaya başladı