Yildizim Merve23 sabah annem ile gezmeye çıktık akşam nişanım geldi diğer gün de doğum oldu 😂anlayacağın hiçbir belirtim yoktu🤷♀️
Denizkaplan Bır hafta once degılde 3gun hep kasılmalar cektım son gun okadar hasta oldum kı kemıklerım ayrılıyor gıbıydı oturup 1 saat aglamıstım dogurmak ıstyorm dye gece suyum gelmıstı bende su enerjı patlaması gbı bdurum yasanmadı
Merve23 Yildizim bende kontrole diye gittim sanci çıktı doktor 10 gun icinde dogurursun dedi.yalanci kasilma her gun olmasada vardı.eger alttan acilma olsaydi o gun dogururdum.😂
Yildizim Merve23 O yüzden bazılarında belirti olurken bazıları hop doğuruyor 😊sancılarınız varsa açılma için merdiven inip çıkabilirsiniz, sıcak duş iyi gelecektir😊
Miranmiray Merve23 Banada 1 hafta içinde doğurursun dedi iki doktorda 1 hafta içinde gelir dedi 1 cm açıklıkla 1 haftadır hala beklemedim gelen giden yok 🤪🤪🤪
Denizkaplan Merve23 benmde oyleydı ya her gece dogum yapan arkadasıma soruyodum normal mı bu agrılar dyr
Merve23 Yildizim doktor yuruyus dedi.merdiven durumu cop atarken yuruyorum tek.cok agirlastim zor yürüyorum