mlsmrtgl blueberyy00 öyle düşünme kuzum benim . Bu aralar kanama yaşayan çok kişi var okuyoruz burada bol bol dua et . Rabbim sana bağışlasın bebeğini . Acil şifa versin 🙏🏻 Sağlıcakla kucağımıza almayı bize nasip etsin 🙏🏻
blueberyy00 mlsmrtgl ne bileyim hakkimda hayırlısı diyorum sürekli allah razı olsun inşallah alabiliriz sağlıcakla kucağımiza yavrumuzu
mlsmrtgl blueberyy00 stres yapma doktor bana sakın stres yapma film izle kafanı dağıt unut dedi olanları . Sende öyle yapmaya çalış biliyorum kolay degil ama mecburuz 😓
mlsmrtgl blueberyy00 çok iyi canım. Sonrası kahverengi oluyor . İgne çok etkili serum filan taktılar mı ?
4114eb mlsmrtgl Allahın izniyle geçicek kuzum dua et bebeğin sana tutunsun inşallah kuzum benim bol bol yat dinlen kesilir yakında
blueberyy00 mlsmrtgl düşük yapıyorum kanama alanı çok büyük sağlıklı ilerlemiyor müdahale edebilirim renkli ultrasonla gir bi dedi doktor hayırlısı değilmiş inşallah sen sağlıkla alabiilirsin yavrunu
blueberyy00 mlsmrtgl renkli ultrason sonucuna göre söylecek neden müdahele etmesi gerektiğini sağlıksız düzelmez artık dedi 😢
mlsmrtgl blueberyy00 Hayırlısı olsun inşallah kuzum bi renkli usg ye gir bakalım doktor ne diyecek dualarım seninle
mlsmrtgl blueberyy00 hayırlı haberler alırsın inşallah canım . Dualarım seninle 🙏🏻 Rabbim hayırlısını nasip etsin