Mhtpctn Kızlar 14 haftalık gebeyım ve sabahlar 6 7 de uykumu alıp kalkıyorum sonra bıdaha uyumuyorum gun gecmıyor . Kendımı uykuya vermede problem cekıyorum gece gunduz boyle olanlar varmı
Aynurr16 Mhtpctn bende canım 11 haftalığım 6 haftadan beri gece 2 de de yatsam bölük bölük hep uyanıyorum 7 de ayaktayım uykum geliyor ama uyuyamıyorum tam istediğim gibi normalde uykuyu çok seven insanım 12 saat uyurum istesem ama uyuyamıyorum
Mhtpctn Aynurr16 aynen bende normal de yataga yattım gıbı saat ne olursa olsun uyurdum gunduz de dahıl ama yaklasık 1 2 hafta olıcak ama son 1 haftadır gece gunduz dalamıyorum derın uykuya delırcem en son yaa
Aynurr16 Mhtpctn ben aslında biraz korkuyorum belkide buyuzdwn yada vucut uykusuzluğa alışmaya çalışıyor 😂 korkum da ben biraz deli yatarım yüzüstü ondan korkuyorum ya yüzüstü dönersem ya bacaklarımı açarsam bişe olursa diye belkide o korkudan tam dalamıyorum 😂😂
Mhtpctn Aynurr16 doktor bana dedi 5 ay boyunca ıstedıgın sekılde yat dıye ben duz yatıyorum genelde ama uyku sorunu ıste gecıcek ıns
Aynurr16 Mhtpctn ozaman bende yatıyım benim doktor biraz sorunlu hiç konuşmaz 😂 başka doktora gidicem haftaya hem testte var inşallah geçer ama biyandan iyi benim için nromalde uykusuzluğa hiç dayanamam alışmış oluyoruz şimdiden
Mhtpctn Aynurr16 evet ama boylede kafam salak gıbı oluyor 6 da kalktım gun gecmıyor yapıcak bısey yok evde tek basınayım bos bos yatıp tele bakıyorum