Duygudgn Kızlar modern erkek bebek isimleri biliyorsanız yardımcı olur musun işin içinden çıkamıyorum hem söylenmesi kolay anlamı güzel olsun hemde farklı olsun istiyorum 🙈💙👶🏻🤗😍🤩
Brc32 Duygudgn bizde rabbim nasip ederse Ayaz koyacağız oğlumun ismini ama benim Çağan ismide hoşuma gidiyor bunun dışında şunlarıda düşünebilirsiniz Pars Aybars Barkın Göktuğ Kayra Ediz
Merveersoy Duygudgn oğlumuz olsaydı adı çınar asaf olacaktı kızımız olcak nasipse ecrin mina olcak adı 😍😊
Eliftotree Duygudgn bu güne kadar oğluşuma Aron ismini koymayı düşünüyorduk ama eşim hocaya sormuş caiz değil demiş fransız kökenliymiş 🤔 yedek isimlerimiz Erdin, Melih, Rimon, Nart, Arden, Azad, Miran. Bana da bir fikir verir misiniz hangisi daha güzel 😁😄
Busedoruk Bizimde bebegimizin adi doruk olacak insallah 2 ayimiz kaldi..biran once koyun bebeginizin ismini çünkü herkes Her kafadan bisey söylüyor anca kabulleniyorlar bebegin ismini kendi dedikleri olsun diye kafa karıştırıyorlar.
Duygudgn Eliftotree bende arden düşünüyorum aslında yaa anlamı da güzel Tuna ismini de düşündüm birde Arca
Eliftotree Duygudgn insanın kendi bebişi söz konusu olunca n iyisini istoyor hayırlısı olsun inşAllah 😁