Deletedmom388 berfin_1 Kuzum dün yaptığın test sabaha kadar beklediyse kuruluk çizgiside olabilir. Emin olmak için hassas gebelik testleri var onlardan alıp tekrar yap inş gebelik vardır 😊
Annekuzusu23 berfin_1 canımı bende ayni testi almıştım ayni şekilde çıkmıştı benimde ama kan verdim gebe değildim
Merve1656 berfin_1 canım bende ilk yaptığım da öyleydi çok dikkatli bakınca belli oluyordu aradan 3 5 gün geçti tekrar yaptım bu eğer daha belliydi hamileydim yani 😊
Mahbuss berfin_1 evet canım gördüm gölge gibi ama emin olamadım bu testler 5 dk içinde verdiği sonuç doğru kabul ediliyor istersen bir tane daha dene. İnşallah hamilesindir 🤗
esrab berfin_1 sabah ilk idrarınızla tekrardan yapın benimde böyleydi hamileydim insallah seninde vardır büyük bi ihtimal var 🤭😊
Mhtpctn berfin_1 cnm benxe yok zaten bu testlerın suresı yanlıs hatırlamıosam 5 10 dkka bıssy ertesı gun dıyosun sen ınsallah vardır ama teste guvenmeyıp bı kan tahlılı yaptır ıstersen . Ben test yaptım anında cift cızgı cıktı ertesı gun cızgı sılınmıstı ama gebeyım 14 haftalık rabbım ısteyen herkese nasip etsin
Merve1656 berfin_1 insaAllah bı iki gün daha bekle sonra erken testler var eczaneden alıp ondan yap istersen daha çabuk belli oluyor onlarda
berfin_1 Merve1656 aslında değilim bir hafta geçti ama olmadı kan testi veririm teşekkürler cevabınız icin 😊
Meryempalabyk berfin_1 ben bir hfta önce bakmıstım hic bsy yoktu bir hafta sonea tekrar test aldım baktım baya kırmızı cıkmıstı 2 cizgi sonra kan testi felan orda hemen dogru sonuc cıkıyor zaten :))
hazal2131ds Adetim 2 gün gecikti benimde, test yaptım sabah ama bişi göremedim. Bekliyorum öyle böyle bi durum yaşayan var mı? Birde sizinkini yarın tekrarlayın bence.