Ayssima Kızlar bu sabah doktora gittim. 12+2 haftalıgız cinsiyetini doktora sorduk bebek kendini gösteriyordu fakat doktor daha erken dedi. Ama Kemikleri erkege benziyor dedi böyle diyip dogru çıkan varmı? Ne olursa Allahtan hayırlısı 😊
Kevserr42 Ayssima bnm 13 haftalikkn erkek benziyo demislerdi 26 haftalik olan kdr ogrenmk istemedim 26 haftalikkn kesin erkek demislerdi😊
Bahriye06 Ayssima kızımdayken 13 haftalık kemik yapısı kıza benziyor dedi kızım oldu Bu hamileliği m’de 16+6 da öğrendim oğlum olacağını Rabbim hepimizin gönlündekini hayırlısı ile nasip etsin inşallah amin 🤲
ruveyda98 Ayssima ben 14 haftamda gittim küçük bir cimcime olacak dedi ve öyle de oldu son 18 gün cimcimeye kavuşmaya 🤗
Mervegcl Ayssima benim doktorum yorum bile yapmadı çok üzüldüm ya 😕 12+3 tük sırt üstü yattı açık açık ama erken dedi söylemedi
Merveyturgut Bana da 11. Haftada erkek gibi ama biraz daha büyüsün kesin olsun dedi, 16+6 da kesin erkek dedi 😊
Ayssima Mervegcl aynen canım bizim içinde erken daha dedi sadece kemik yapısı erkek gibi dedi Mervegcl
Ayssima Saglıklı olsunda farketmiyor ama bir kızımız var birde oğlumuz olsa güzel olur her ikisinide tatmış oluruz. 🙂
Sweetmerve Değişebiliyor benimde erkek denildi ilk ama kesin net dememişti hazırlık yapmayın denildi şu an kızım olacak allahım nasip ederse 😊🙏
Mmmerve123 Ayssima 12 . Haftamda ikili tarama testini yapan radyoloji uzmanı %100 erkek dedi. Kadı doğumcu ise erkeğe benziyo dedi 13. Haftamda ikili tarama sonucunu almaya gittiğimde kadın doğumcu da evet kesinn etkek dedi. şuan 16 haftalığım ve inşallah değişmez diyorum çünkü yavaş yavaş alışverişe başlayacağım 😊