Herkese merhaba Allah tüm hamile kadınları öncelikle sağlıkla kurtarsın ve isteyen herkese nasip etsin Rabbim 🙏💖❤️💓😘😘😘
ben Salı sabah 9 hastaneye yattım bebek iri olduğu için erken doğurturma kararı aldı doktor bebek 4300dü o günü
3 gün boyunca ağızdan hap aldım her 2 saate bir sancım oldu saat başı nst ye bağlandım fakat malesef onca acıya açılmam sadece 1 cm oldu
3 günün akşamı balon takmaya karar verdiler ve taktılar oda 4.günün sabahı düştü ama 3. gün kanamam oldu sonra kahve rengi leke gibi oldu Bu balon takıldıktan sonra velhasıl kelam bu düştükten sonra açılmam sadece ve sadece 2 cm tabı müthiş sancılar çekiyorum bu arada ben doktor bu sefer amino sıvısını patlatalım dedi ama işe yarar mı dedim çünkü artık acı çekmek istemiyordum. Yaramaya bilir o zaman sezaryan yapacaz dedi ben Doğumdan korkmuyordum ama acı çekmek istemiyordum bende sinirler bılaldı ağlamaya başladım artık acı çekmek istemiyorum korkuyorum diye doktor insafa geldi korku varsa zaten işe yaramaz dedi akşam san sezaryana alalım dedi ben oh be dedim artık 🙏🙏🧿
cuma akşam 8 de sezaryana girdim çok şükür bebeğim paşam 4650 ile dünyaya geldin çok şükür Rabbime Allah ım korusun onu kolaydı sezeryan acı yok şurana kadar rahatım ama daha yürümedim ondan sonrasını bizim hikayemiz bu kadar 🙏🧿♾😘