Eceklc Bebek arabası konusunda o kadar kararsız kaldım ki çevremdeki deneyimli annelerle konuştum ilk aklımda olan marka bugaboo camelon du sonra stokke idi kuzenlerim Mima ve stokke kulandılar bebişlerine ikiside memnundu fakat çocukları 1 yaşına gelince araba da ağır olunca satıp baston aldılar pahalı araba almama konusunda beni ikna ettiler görüntülerine diyecek yok ama çok ağırlar ve tek dışarı çıktığımda zorlanacağımı arabanın bagajına zor sıgacagını düşündüm sonra e bebekte dolanırken gözüme bir araba takıldı nuna mixx görüntüsü çok hoşuma gitti sonra fiyatına bakınca çok şaşırdım çok uygun geldi almaya karar verdim orda çalışan erkek arkadaş çok güzel anlattı hatta arabaya oturdu saglamlıgını göstermek adına ve dedim tamam puset olarak maxi cosi markasının bire bir aynı renk olanını gördüm ve takım yaptım ve çok içime sindi zam gelmeden uygun fiyata bu alışverişi gerçekleştirdim 🤍
Suna_m Benim ikinci hamileliğim, oğlumdan kala max cosi puset vardı, nuna mixx in onunla uyumlu olduğunu görünce aldım, kalitesini beğendim, açılıp kapanması kolay. Tavsiye ederim ben de.
Eceklc Suna_m bende çok beğendim evde sürdüğüm kadarıyla sürümü kolay açıp kapaması kolay inşallah bebişde sever 🌸
Asparya Eceklc pusetin modeli tam olarak nedie acaba? 🥰Zamdan sonra fiyat çok fark etmiş ancak şu an indirimde yakın fiyata bende dün görüp çok beğendim. Ancak birebir görme fırsatım olmadı benimde aklımda bugaboo fox vardı. Boyum 158 ve bebek arabasının devasa durmasından tedirgin olmuştum siz birebir görmüş birisi olarak bu konuda yorum yapar mısız acaba? 🤗
Eceklc Asparya benimde aklımda bugaboo camelon vardı alıcaktım sonra çevrem bebek ayaklanınca baston alıyorsun verme o kadar deyince karar degiştirdim benim aldığım puset maxi-cosi citi olan içi baya konforlu öneririm 👌🏻
Eceklc Asparya aynı boydayız boyu ideal geldi bu bebek arabasında küçük bir araba değil ama sürümü heryerinin parçalanıyor oluşu ve artı şuan iyki bunu tercih etmişim diyorum 👌🏻 Gören herkes çok beğendi fiyatına göre çok çok başarılı
Asparya Eceklc çok teşekkür ederim içimi çok rahatlattın siparişini vermiştik bile üzerine bu ları okuyunca rahatladım 🥰
Asparya Eceklc puset adaptörlerini ayrı mı almıştın acaba? Bebek arabasını satın aldık onlinedan ancak puset olarak nuna pipa bulurum diyprdum senin gibi maxi cosi almaya karar verdim ama tente ve yastık ürüne sahildir diyor adaptör yazmayınca sana bir sorayım istedim. Mağazaya soracağım zaten yarın öbür gün ama bilgi edinmiş olurum 😍
Eceklc Asparya bebek arabasının kutusunun içinden çıktı adaptörü ben maxi cosi kalitesini ve konforundan dolayı tercih ettim iykide bu modeli almışım çok tatlı durdu
Aysiscim Nuna pepp next aldım ben de bebek arabasını. Abimler yıllardır nuna kullanıyorlar çok memnunlar. Hem sağlamlık hem kullanış hem de fiyat bakımından çok iyi bir marka. Abimlerde nuna pepp’in puseti vardı onu aldım tamamlamış oldum böylece 😊 memnun kalırsın nuna’dan