Sedefff1 Kızlar merhaba misafirlere doğum hediyesi dagıtacak mısınız dagıtacaksanız ne dagıtacaksınız ??
Zeytin Sedefff1 kokulu taş magnet yaptırdım ben de. Lokum kutuları aldım tek tek koyup kutulayacağım. Lohusa şerbeti ikram etmeyi düşünüyorum bir de.
Lcy Lohusa serbeti ve hediyelik yaz oldugu icin cok biseye gerek yok diye düsünüyorum ben kendimde mevlüdünde abartacam insallah
Melekcansu Birinci derece yakınlarınız hariç kimse bebeğinizin adının yazdığı magnetleri dolabına yapıştırmıyor bencede lüzumsuz masraf. Kadife kaplı Yasin-i şerifler var hem kalıcı bişey hemde okundukça bebeğiniz dua alır ne güzel. Bence düşünebilirsiniz.
Btl_ozn Sedefff1 ben kalpli mum aldim tülle kapladim ve isim etiketi zimbaladim birde haciseriften isme ozel cikolata siparis ettim kolonya sisesi süsledim bebek kolonyasi koydum icine birde lohusa serbeti ikram edicem o kdr
teachersrn Sedefff1 çikolata, draje, oda kokusu ve bebek şeklinde sabun, mevlütte de el havlusu ve mevlüt şekeri eklenicek bunlara
sevincmaltepe Sedefff1 pleksi magnet, kokulu taş, isimli çikolata, küçük şişelerde limonata şimdilik bunları hazırladım gördükçe beğendiğim olursa eklerim herhalde 🤗