Portredekitirtil EB1661 Rabbim razı olsun annenizinde ellerinden öpüyorum Allah ne muradınız varsa versin evlatlarınızı bağışlasın çok teşekkür ederim 🤲🏻🤲🏻😣
Rabia-03 Portredekitirtil kurban oldugum rabbim 99 isminin yüzü suyu hürmetine şifa versin dilerim gönlünce evladını kucağına alırsın rabbim yar ve yardımcın evladın Allahıma emanet olsun ❤️🤲🤲🤲
Portredekitirtil Rabia-03 çok çok teşekkür ederim Allah razı bu dualar bizi kurtaracak inşallah allah gönlünüze göre versin🤲🏻🤲🏻
Ipek_05 Portredekitirtil amin cümlemizden dün akşam okudum Allah şifa versin hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Misssimsek Portredekitirtil rabbim sana bağışlasın inşallah yavrunu bir daha evlat acisi gostermesin💕
Portredekitirtil EB1661 aynen canım tek sığınağım duadır Allah kerimdir bebeğimin üstünde çook dua var hiç tanımadığım insanların duası var Allah hepinizden razı olsun güzel kalplerinize göre versin inşallah güzel haberimizi paylaşacam burada🤲🏻🤲🏻
EB1661 Portredekitirtil aminn bizde bekliyo olucaz o güzel haberlerini çok mutlu olcaz hep birlikte inşAllah 🤲
Eliztk Portredekitirtil Portredekitirtil Rabbim sağ sağlim kavuşmanı nasip etsin🙏🏻 100 tane tefriciye aldım
Miniminikuss Portredekitirtil allahım evladınızı sze bagıslasın ınsallah ıcınızı ferah tutun Allaha emanet edin 🙏
Portredekitirtil Miniminikuss Rabbim br mucize gösterecek inşallah eminim bu sefer bende anne olacağım inşallah Allah razı olsun 🤲🏻