ruyam51 Kızlar 2 gündür çok acayip gaz sancım var 16.0 haftlğm normal mi Yoksa yapabileceğim bişey var mi
Zuzuum ruyam51 bende de gabızlıktan dolayı baya gazlanıyorum pekmez kuru incir kayısı falan yiyorum tuvalete çıkınca gaz sancısıda azalıyo yada bitiyor
Kuzeymiraa ruyam51 doktorunuza sorun rezene için baya iyi geliyor doğumdan sonrada kullanabilirsniz 🙏
Esra60 ruyam51 benimde çok oluyodu o haftalarda iki kere hastanelik oldum gittim gaz. Oluyor evet ayaklarını sıcak tut kabızlık gaz bunlar normal hamilelikte malesef :/ soda iç sade soda günde bitane o bana çok iyi geldi.
Zuzuum ruyam51 ala ala gaz sancısı olduğuna emin misin peki kum döküyo olmayasın benziyo ağrıları çünkü
Zuzuum ruyam51 bebeği hissetmeye başladın mı gazsa bebek hareketi gbi içerde hareket olur ve geğirip gaz çıkardığında rahatlaman lazım ama sancın hep devam edip 2 büklüm ederse kum olabilir benzer bişi yaşamıştım
ruyam51 Zuzuum gaz ckrym kardeşim hareketi de hafiften hissedym ama bu 3.gebelik hareket değil kardeşim kısıklardan giriyor sancı kardesim
Zuzuum ruyam51 gaz çıkarınca rahatlamıyo mu gaz çıkardığın halde sancısı olmaz ki kuzum biacile mi gitsen acaba
Kuzeymiraa ruyam51 genelde hamileler kullanabiliyor abartılı olmadığı sürece sz yinede doktorunuza sorun 😊