Benim gecen hafta bir anda suyum geldi saat 3 veya 4, gibi ondan 1 hafta önce doktora gitmiştim herşey normaldi bir sıkıntı yoktu sadece brnim hamileliğimin başından beri kanmam vardı ama bebege bir zararı yoktu demişti doktor 1 hafta sonra wc gidicektin gece bir anda suyum geldi perişan oldum anlamadım ilkez böyle suyunun geldiğini hissettim bilmiyorum hiç doktora gittik bebegimin kızımın hala kalbi atıyordu bu vüris yüzünden dolayı hiç kımdeyıdr almıyorlar doktorum suyun grlmiş yapabileceğim birşey yok dedi biraz büyük olsa küveze alabılırdık dedi 1 gün daha beklemek istedim doğum yapacağım için belki düzelir herşey cok su içtim havuç suyu herşeyi düzeltir diye öyle okudum suyunu ama yok kızımın gene kalbini hissettim suyu olmadı halde benımlr beraber savaştı o brnom kızımdı dedim hep eşimde bu lanet olası vürise doktora gidemediğimiz zamanlarda kızımla birbirimize hep destek olduk am onunla olan bağımız bir yere kadarmış beni 1 gün sonra doğumhaneye aldılar yanımdaki kadında brnom gibi sancı çekiyordu bende tam 4 saat sancı çektim suni daha sonra ben ölü doğurdum yanımdaki kadın bebegını kucagına aldı oda kızdı cinsiyeti ben bebegimi gördüm o kadar güzeldi ki meleğim hala aklımdan cıkmıyor geceleri sıkıntıdan yatamıyorum neyse benı kürtaja aldılar içerde parça kaldı için bayılttılar beni sonra oda almışlar anos ediyorlar ailesi gelsin diye düşünün annem duymamış anosu yarı baygın halde üstümde sadece bir bez parçası hastane önlüğü vardı bacagımdan aşaga kan akıyor koridorda annemi arıyordum ne kadar zor birşey atlattığını sadece benimle yaşayan bilir ben bu yaşadıklarımı anlatsam benimle aynı duyguları yaşaymaz o yüzden benimle aynı acıyı yaşayanbilir ve 1 gün sonra brn taburcu oldum üstümde pijamalarım var pataolojiyr gittim önüne bana cocugumu gösterin dedim ama göstermediler onu orda bıraktım hamileliğimin başından beri kızımla ben yanlızdık kimsesizdik sırdaştık herşeydik işte ben bunları yaşadık daha 15 gün oldu ama uyuyamıyorum geceleri dalıyorum kızlar hala zor geçiyor