Bebiko123 tüm annelere ve anne adaylarına merhaba, henüz 4-5 haftalık hamileyim, İstanbul Avrupa yakasında gidebileceğim doktor ve hastane önerileriniz var mı? Şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim
Mervenur_kcbs Bebiko123 hangi bölgedesin tam kuzu onuda yaz da 😂🙈Avrupa yakası ama birbirine çok uzak heryer 😂🌸
Nesrin54 Bebiko123 Fatih medical parkta esra hanm var ve cocuk doktoru olarak da Fatih Bey Ikisi de yegenimin doktoru ve asiri ilgililer Yengem Esra hanıma dogumdan sonra bile birsuru sey soruyordu, cevapliyordu
Ezgi-ceren Bebiko123 Bahçelievler Memorial hizmet hastanesi doçent doktor Volkan Turan. Gözüm kapalı tavsiye ederim. Hem ilgisi hem de alanındaki yetkinliğine sonsuz güveni var. Hem daha önceki ameliyatımı hem de gebelik takibimi o yapıyor. Aynı zaman da tüp bebek uzmanı. Sosyal medya hesaplarından da bakabilirsiniz.
Mervenur_kcbs Bebiko123 ben Bağcılar’a tarafında gidiyorum İnstagramon varsa bak dr Eray balcan güzel bir doktor yaman cerrahi tıp merkezi 🌸
Bsraskmn Bebiko123 Yenibosna Nisa Hastanesi Dr. Derya Kanza Gül öneririm 16 haftalık gebeyim 11. haftadan beri takip ediyor 2 kez gittim muayenelerde gayet güleryüzlü ilgili ayrıntılı bilgi veriyor sorularımı yanıtlıyor ve işinde başarılı ve güvenilir diye duydum birçok kişi tavsiye etmişti zaten. Hastane de bildiğim bi hastane genel olarak temiz iyi bir hastane. Doğum ücretleri hakkında bilgim yok ve eşinizin de doğuma girmesini falan istiyorsanız bu konuyuda sormadım henüz.
Rabia021 Bebiko123 özel Levent hastanesi nihal hoca ben çok memnunum çok naif tatlı bir bayan ve çok ilgileniyor doğumuda orda yapcam ins hem orda virüs falan yok o yüzden rahatça gidebilirsin cnm
Simaykaplan Merhabalar size gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz bir doktor önermek istiyorum. Ben de hamile kalmadan önce sizin gibi tavsiyeler istedim ve araştırmalar yaptım. Gerçekten Çok iyi bir doktor buldum. Ataköy de kendi klinigi olan Meriç Çağrı Ağır’a 9 ay boyunca gittim. Doğumum gerçekleşti ve herşey sorunsuz ilerledi çok şükür. Harika bir doktor, çok ilgili ve samimi. Aşağıya Instagram linkini bırakıyorum. İncelemenizi öneririm. Pişman olmayacağınıza eminim. https://instagram.com/drmerca?igshid=4im73b2bphq8