OzgeSelcuk kuzum kaç haftalıksın şu an bilmiyorum ama ben 36- 37 haftalıkken başladı senin saydığın şikayetlerim gün geldi adım bile atamadım o kadar altımda ağrı vardıki anlatamam adım atınca sanki bıçak saplıyolardı ama bebek artık iyice aşa indiği için ve doğum yakın olduğundan baskı yapıyodu kemiklerime o yüzden ağrım oluyodu bi düşünsene sadece bebek yok karnında suyu var plesentası var büyümüş rahmin var kordon var derken yaklaşık bi 10 kiloya yakın yük var karnında ve bacaklarına kalçana vajinana baskı olması çok normal ☺️ kalça ağrısından ağladığımı hatırlıyorum bacaklarıma hiç kramp girmezdi son 1 haftadırda bacaklarıma kramp giriyo artık ama hepsi çok normal hareket ettiriyorum sürekli geçiyo. Akıntına gelince benim çok yoğun akıntım başlayınca korktum doktoruma söyledim eğer enfeksiyon varsa doğumda bebeğe geçebilir fitil başlayalım dedi o fitilden 1 tane kullandım sadece beni mahvetti yan etki yaptı yani o gün pembe kan geldi sürekli idrar yaparken vajinam yara olmuş gibi yanma ağrı oldu sonra geçti ama ben bi daha fitil kullanmadım ama renksiz kokusuzsa korkma çünkü bi tehlike arz etmiyo sadece rahimde baskı çoğaldıkça akıntında çoğalıyo benimki hem kokuluydu hemde sarı renge dönmeye başlamıştı ama çok şükür geçti 🤗 bayaa uzun oldu kusura bakma ama korkmaman için biraz açıklama yapmak istedim Hayırlısıyla evladını kucağına alırsın inşallah kuzum ❤️