diloscn 29+2 yim,bir süredir sanki rahim kemiğim ağrıyor kızlar.Hani spor yaparsınızda hamlamışsınızdır ya öyle gbi bi ağrı,sağa sola dönerken ağırlık bindirince flan acıyo.vajina kemiği ağrısı bunu yaşayan var mı? 👀
Aysnrtncy diloscn 24 haftalığım benim nerdeyse 17 den beri var ama bu aralar daha arttı dediğin gibi yatarken dönerken kalkarken çok zorlaniyorum sanirim birde magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor
NfatmaNur 23.haftamdayım aynı sorun bendede var doktorum telaş edecek bişeyin olmadığını bol yatıp sırt üstü dinlenmemi iş yapmamamı söyledi ilaç vermiş onun için prospektüsünü okurken gördüm
diloscn NfatmaNur bnmde sadece bir haftadır oluyodu hafifti bugün baya arttı,tek ben yaşıyorumdur sanıyordum,çatı ağrısı oluyormuş böyle demekki bende domtoruma bi söyleyim teşekkür ederimm 👍🏻
diloscn Aysnrtncy benmde bugün çok arttı,rahim büyüdükçe eklemler gevşiyormuş ondan falanda olurmuş sanırım ay ne değişik olaylar bakalım doğurana kdr dha neler yaşıycaz Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar 👏🏻
Afyonlu02 27 haftadan beri bende de o ağrı şuan 30 haftalık olduk hala var doktora sordum bebrk büyüdüğü için bu ağrılar normal dedi
smile_anne Bende de 17. haftadan beri var ikiz gebelik yaşadığım için oluyormuş bebekler ağırlaşıp aşağıya doğru indikçe bu ağrılar normal kızlar 😔