Merveninmiskokulusu Kızlar 27 haftalık hamileyim ayağımda ikidir kramp oluyor bu da magnezyum eksikliğinden oluyormuş ilaç kullanmak istemiyorum soda ve muz dışında magnezyum eksikliğine neler iyi geliyor🌸
Nazyun Merveninmiskokulusu en etkili ilaç günde 3 kere kullanabilirsin demişti agrın geçmezse besinler maalesef bana en azından yeterli gelmiyor
YagmrK Merveninmiskokulusu muz magnezyum eksikliğine iyi gelmiyor yanlız Muzda potasyum var.. ben bi maden suyu biliyorum magnezyum için oda maalesef tek başına yeterli olmuyor
Merveninmiskokulusu 1989-- Ya benimde çok düşük değil ama ben ilerde daha da düşmesin diye depolama yapayım dedim doktorum da gördü sonuçlarımı ilaç tedavisine başlamadık daha
Ebru-isil Magosit yazmıştı aile hekimim kadın doğum doktoruma da danışarak tabi ki.Bence kullanmalısın magnezyum çünkü onu karışlamak için fazla soda ve muz Yemen lazım.
Tortilla Ben suya katılıp ıcılenden kullanıyorm dıger turlu ne yesende gunluk alman gereken mıktarı alamıyorsn malesef kullanman lazm zararı yok faydası var. Ben soda muz yogurt magnezyum kullanıorm anca gectı kramplar
Merveninmiskokulusu Tortilla Benim iki kez sağ bacağımda oldu canım oda yataktan sağa sola dönerken ben daha fazla olmasın diye şimdilik gıdalarla destekleyeyim dedim sık sık olursa mecbur artık kullanırım
Selinbugra Merveninmiskokulusu 28 gibi başlamıştı sonra daha şiddetlendi gece wcye kalkınca bacağım kitleniyordu şükür magnezyum işe yaradı
Merveninmiskokulusu 1989-- Bende ağrı yok çok şükür canım iki kez olunca korktum ilerde olmaması için gıdayla desteklemeye çalışcam baktım olmuyor takviye alcam
Merveninmiskokulusu YagmrK Evet canım tek başına yeterli kalmıyor yediğimiz birçok şeyin içinde var magnezyum ama işte hamileyken daha çabuk tükeniyor depolar
Zeybice Doktora bu sikayetinizi soyleyince magnezyum takviyesi veriyor. Benim de kasiklarim agriyordu. Suan daha iyiyim. İlerleyince daha cok agrilariniz baslayacak ben 33teyim. Magnezyum ilac degil vitamindir. Doktorunuza danisin derim