Aybuk66 kizlar doktor magnezyum sase vermis ama bunu acmi tookmu bilmiyrum sizler nasil kulaniyorsnuz
GulcanYvz Aybuk66 canım bana suya katılandan verdi akşam yemekten sonra tok karnına iç dedi bacak ağrılarından ölüyordum 1 haftadır çok rahatladım
akovalardan Aybuk66 ilacın tam olarak adı nedir .birde afedersiniz ishal yapıyor mu ilaç .ben yeni başladım ama hergün ishal olunca ilacı bıraktirdi doktorum acaba sizde böyle bir etki yaptı mi
merve90 GulcanYvz ben daha 15 haftalığım sağ bacağım kalçamdan bacağıma kadar ağrıo çok erken başladı benmde ağrılar
Aybuk66 Cok tesekur ederim benimde ara ara kramplarim vardi gecende sag karnimin yan tarfinda oldu soyledimde suya katilandan vermis uzeride ac tok yazmiyo oyuzden sormak istedim
Aybuk66 Magnezzyum sase dye bu suya atilandan ishal yaptni blmiyordum umarim bende yapmaz bnde gun icinde meyve suyuna katiyim dyodum illa aksam olmasi sartmi bn 35 haftaligim arada oluyoki braz yuksek fiyati ama iyiliniz iicn alabliyosaniz sart yani
Nurikraa Aybuk66 bende MAGNORM kullanıyorum 2 haftadır …bacak ağrısına uyanıyordum her sabah kramp canımı yakıyordu..doktorum MAGNORM önerdi suda çözülüyor tadı portakal suyugibi canım..tok karna aliyorum