Akdumanfamily Merhaba anneler 😊 14 haftalık gebeyim. Multivitamin kullanmaya henüz başlamadım folikasitimde bitti. Helal olarak onerebileceginiz vitamin var mı 😊
Didialp Akdumanfamily bizim içtiklerimiz haram mı? sanki yurt dışında yaşıyoruz..doktorunuz önermedi mi helal vitaminizi?
YagmrK Akdumanfamily regenesis max kullanıyorum kilo filan aldırmadı bende memnunum onu da araştırabilirsiniz
Dumannn Best vm ve osteocare kullaniyorum. Doktor tavsiyesi ile.biri multivitamin biride kalsiyum d3 magnezyum hapi
Akdumanfamily Dumannn teşekkür ederim araştıracağım bunları. Özellikle helal olmasına da dikkat etmeye çalışıyorum
Akdumanfamily mervealtinipek41 teşekkür ederim onuda araştıracağım. Fazla geçmeden karar vermem iyi olacak sanırım
Dumannn Didialp kadin helal istiyorsa (ilac jelatinleri domuz vs) onun tercihi. Cevabınız hic hos degil…
Akdumanfamily Didialp kimsenin içeriğine birşey demedim kendi tercihim dikkat etmek istiyorum niye alınıyorsunuz ki
Ebru-isil Efa mom kullanıyorum ben içinde folik asit ve diğer takviyeler de var ama helal mi haram mı bakmadım içeriğine belki internette vardır.
Akdumanfamily Ebru-isil direk ilaç prospektusu olarak bakıldığında pek bişey bulunmuyor. Etken madde ve ek madde içeriklerine bakıyorum tabii hepsinin ki açık olarak verilmiyor malesef
Didialp Dumannn hanfendi bizim doktorlarımız domuz jelatinli multivitamin mi öneriyor? Yani ülkemizde hangi vitamin domuz jelatnli beni aydınlatırmısınız
Didialp Akdumanfamily niye alınayım sadece kendi fikrimi söyledim,sizin fikrinizi dile getirdiğiniz gibi
Ebru-isil Akdumanfamily evet ben de prospektüs bakayım dedim efa mom bittiğini farkettim hehe alınca yenisini bakarım :)
Didialp Nurtendemir kesinlikle..hani desem yurtdışında olsak anlıcamda ülkemizde ne zaman doktorlarımız helal olmayan şeyler önerdiler bize cidden bazen bu kadar kafa yorcak şey varken bunlara odaklanmak bilemedim🤷🏻♀️