Fidnnn 15 haftalık hamileyim belim cok agrıyor cinsiyeti ögrendik Bi oglusumuz olacak hayırlısıyla Bi kızımız var kızımda hiç böyle degildim erkek cocuk agır oluyor diolar
Hemece Fidnnn benim de şu anda 17 haftalık bel ağrılarım devam ediyor malesef. Oğluşlar şimdiden böyle ağırlık yapmaya başlarlarsa bakalım son aylarda nasıl oluruz🤭🤭🤣
perihankrkya Fidnnn ahh kuzum sorma bende 31+2olucam belim çok fena ağrıyor kopacak gibi bebe desen hiç durmuyor karnıma vuruyor ayaklarını bile hissediyorum artık çok belli oluyor dışardan çok yaramaz bebe çok 😢ama napim dayanıyorum dayanicaz kuzum.
Busimss Fidnnn ben Çok hafif geçirdim ne kustum ne midem bulandı ne de ağrım oldu. 34 haftalgım ağrılarım yeni basladı yani öyle diyebilirim.
[silindi] Hemece Fidnnn son aylardan bildiriyorum erkek anaları çok çekiyo😂😂 ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ne dönebiliyorum inanılmaz bel ve çatı ağrım var 😬
Fidnnn Hemece valla hemide ne agrı nefesim kesiliyor yürüyemiyorum oturunca da agrıyor uzanıyorum hani magnezyum da kullanıyorum ama sanki fayda yok 😂😂😂
AybarsMomy Hemece biz 35+4 olcaz birazdan. Ben 30lu haftalara kadar hiç ağırlık sorun yaşamadım çok şükür. Sonra mide yanmaları zorladı. Şurada 2 haftadır falan ağırlaştım sayılır
Fidnnn perihankrkya ahahaa ya yeriz Bi o ayakları saglık la dogsunlarda inşallah valla 15 haftalığım belim cıkacak sanki ya öyle Bi agrı var bende doktora gitim herşey güzel gelişimi felan dedi
Poyrazefenin_annesiii 23 haftalık hamileyim erkek bebek bekliyorum belim aşırı derecede agruyir. Cok ağır oldum simdiden. Valla sanırım erkek ağır oluyor. Hayırlısı ile bı doğum yapalım
Gzdb1018 Fidnnn bence erkekle kızla asla alakası yok bebeğin kilosu cinsiyete göre degismez ki erkek olup zayıf dogan ya da gebelik boyunca kilosu az olan bebekler yok mu?
Hemece AybarsMomy ben kendimi ağır hissediyorum ama mesela nefes alırken bile zorlandığımı hissediyorum. Belki de bu süreçte genelde yatıp yeni yeni kalktığım içindir
Eymen35 Fidnnn 36 haftaligim şimdi. Hâlâ devam eden bir bel ağrısı🤦 daha hamile olduğumu öğrenmeden şiddetli bel ağrıları çekiyordum oluşur olusmaz belden girdi ve hamileliğimde beni en çok zorlayan bel ağrısı ve mide ekşimesi oluyor.
halime21 Fidnnn kesinlikle ağır oluyor ilk çocuğum kızdı ve daha iyiydim ama bunda çok ağırım ağrılarım da çok oluyor
Gldn7 Fidnnn erkek bebegin hamileligi cok zor geciyor allah hepimizi hayırlısyla sag saglim kurtarsın bel agrısı bndede var malesf basından beri suan 27 haftaya giricem gittikçe artıyo fazla ayakta kalamıyorum
Glcnazz10 Fidnnn erkek bebek belden gelir sürekli belde agrı olur ikinci ogluma hamileym kısmet olursa insallah ilkinde de dogumumda olsn hamileligimde olsun hep belim ağrdı ama bel agrisi diyede hafife almayn bazen enfeksiyondanda oluyor
Esilyaa Fidnnn normal doğumda erkeği çıkarmak daha kolay diyolar bilmiyorum bende ama her türlü kız da olsa erkek de olsa taşıması çok zor 😝
Nazyun Fidnnn ilk 27 hafta çok hafiftim ama sonrası 😓 32 haftalıgım heran doguracak gibi agrı kızımda ne agrı çektim ne birşey 42. Haftada dogdu bide oda zorla