Esrazeynepsare 2200 kilosu çok düşük dedi doktor Boyu 46 cm normalmiş. Ama bir hafta takip edilecek 😑 neler yapabilirim kilo alması için yardım edermisinz
Selcanecrinn Esrazeynepsare yeşil biber muz süt ceviz peynir ve fındik direk bebege kilo aldiran şeyler bunlardan yiye bilirsin
UmaY-34 Esrazeynepsare canım benimde 35 ama 1800 32 gözüküyor dedi aynı dert bende de var 1 hafta sonra tekrar gidicem 😔
Ege-neslihan Esrazeynepsare benimde aynı sorun var dün gittim doktora 35+0 da 3 haftadır ac degeriyani. Karın çevresi geriden geliyor kilosu 2. Haftaya tekrar gitcem hala böyleyse detaylı çektirelim dedi tekrardan ama zaten doguma az kaldı çektrmem bişeyi değiştirmick diye düşünüyorum
Ssz Gelişimi geri yemeyle alakalı değil benimde geri kiloyu ben aldım bebek geriden geliyor kordondan beslenemiyor kan akımı yavaş
CgdmZtrk Esrazeynepsare canım sırt üstü yatma sakın. Yemek ye hemen sol tarafına yat yediklerin bebeğe ulaşsın.
Esrazeynepsare UmaY-34 ay aynı neredeyse 😔 çok üzgünüm ve çok kafaya takıyorum canım doktorun Bi öneri de vs bulundu mu 😔 bende haftaya cuma gideceğim tekrar
Ege-neslihan Ege-neslihan yemediğim bişdy yok bu arada yemekle alakssı yok olsa yediğim proteinin hesabı yok yani bıktım herşeyden
Esrazeynepsare Ege-neslihan bebişin kilosu nasıl peki siizn doktor bişey dedi mi şöyle yap falan diye. Bana bişey de demedi valla 😔
Ege-neslihan Esrazeynepsare bebeğin kilosu 2 kilo şuan protein agrlıklı beslen dedi yine haftaya gittiğimde bakcaz tekrar. Sizin detaylınızda damarlarda direnç veya ac degerinde gerlik var mıydı bende yoktu bu son zamanda böyle gerlik olultu sebebini anlayamadm sonradan olabilcek bişey mi ki bu ben bidedoktor degiştrdim ondan sonra hep böyle bişeyler çıktı öncek i doktruumda sorum çıkmamıştı
Esrazeynepsare Ege-neslihan yok hiçbir sıkıntı yoktu, bir önceki kontrolde gelişimi gayet iyiydi ayrıntılı da da Bi sorun yoktu bende anlamadım niye olduğunu
annee27 Hep soluna yat tuzu baya azalt bol su ic pekmez tahin ye yine tahin helvasida yiyebilirsin yesil mercimek ye bol bol kiymadan kofta yapip ye sütü muzu findigi robottan gecirip oyle ic 🙏😊
Esrazeynepsare CgdmZtrk eevt canım bunu yapmaya başladım bu ara hıçkırıkları arttı bebeğimin inşallah gelişiyordur
svmlanne Esrazeynepsare ben bir bardak içiyodum canım o bile etki ediyor istersen sen 2 bardak iç soğuk sütle içiyodum ben
Aysucaner Esrazeynepsare Bende 37 haftalık karnı 35.haftada kalmış protein ağırlıklı ye de haftaya tekrar çağırdı
Gamzeyal Esrazeynepsare çikolatalı sütü tek geçerim günde 2 tane içtim canım istiyor diye 10 günde 700 grama yakın kilo almış