ilseng Merhaba, beta hcg değeriniz kaçken keseyi gördünüz vajinal mi yoksa karından ultrasonla mı? Bir de kaç haftalıktı 🥰 sabırsızlanıyorum 🙏🏻♥️🧿
Nur5495 ilseng beta hcg 4000 mi 5000 mi öyle bi aralıktaydı. Doktor karından 3000 üstü olması lazım dedi gözükmesi için ben ilk gittiğimde beta 2500 falandı biraz daha bekleyelim dedi daha erken demişti gözükmemişti üzülmüştüm beta yükselince gözükmüştü
ilseng Anneolmayahasret karından daha geç gözüküyormuş sanırım. Benim hep vajinal muayene oluyor. 2 gün önce 643tü şimdi kan vericem yeniden. Sağlıklı ise 1300lerde Çıkması lazım. 😍🙏🏻
ilseng Nur5495 maşallah ne güzel 😍 benimkiside geç döllenmeymiş doktor 2 günde bir kan vermeye çağırıyor. En son 600lerdeydik. Vajinadan gözükür mü acaba 1300lerde onu merak ettim aslında
Nur5495 ilseng bilmiyorum gözükürdü belki ama ben karından istedim, belki vajinal muayene ile risk olmazdı, bilmiyorum. Ama karından ultrason İçin bekledim, yine de beklerdim
Pelin16 Sürpriz gebelik yaşadığım için 6+0 da farkettiğimden +15000 de çıkmıştı beta 15000 üstündeki değeri çıkarmıyordu
Ozdmrkbraa ilseng benim beta 1542ken vajinal muayene de kesem göründü 2 hafta sonra vajinal muayeneden kalp atışını duyduk bebeğimizin